Turerna kring Apples Tablet fortsätter

Läs det senaste: Apple iPad äntligen officiell

Ja turerna kring Apples Tablet som tros få namnet iTablet eller iSlate är många nu sägs det att Steve Jobs gjort ett uttalande kring hur viktigt den är.

This will be the most inportant thing I´ve ever done

Detta ska Steve Jobs ha sagt i samtidigt som han refererade till den kommande Apple Tablet’en. Det ska ett flertal oberoende källor ha sagt.

NU går vi ju bara och väntar på den 27:e så vi förväntar oss få höra talas om den i ett uttalande från Apple.

Uppdaterat:

Nu har Media Markt twittrat något som skulle kunna vara ett litet avslöjande. De twittrade nämligen det att Apple iPad kommer säljas tillsammans med T-Mobile den 1:a mars. De skrev att denna beryktade tablet kommer kosta €499 med just T-Mobile, vill du ha den utan abonnemang skall den enligt detta kosta €899. Så en sak kan man då utröna, det kommer bli en kostsam historia denna Apple iPad, iTablet, iSlate eller vad denkan tänkas kallas.

Om vi litar på Media Markt blir ju namnet som är omdiskuterat Apple iPad, men vem vet, denna twittring kan ju vara ett medvetet beslut som ska skruva upp förväntningarna på Apples tablet.

Vi kan ju upprepa att denna tablet förväntas köras på en ny version av iPhone OS, nämligen Iphone OS 4, detta tror man då det släpps en version vid det namnet till utvecklare. I denna version finns det stöd för skalning vilket tyder på att det är tänkt till Apple iPad då den lär ha betydligt högre upplösning än iPhone. Huruvida vad skärmstroleken landar på är ganska osäkert men det pratas om allt mellan 7 och 10 tum, de flesta bilder tyder på något närmare 10 tum.

Detta inlägg kommer uppdateras och byggas ut allt eftersom ryktena fortgår, det är här vi kommer skriva om Apples tablet(iPad, iTablet, iSlate) tills Apple gått ut med mer definitiv information.

Vill du läsa mer om Apple iSlate kan du läsa något av våra tidigare inlägg: