Drönare i Lego

Nu är den här, drönaren du bygger i Lego. Flybrix är namnet. Priset är 149$ och då kan du styra din drönare i Lego med din mobiltelefon. Vill du istället ha en separat kontroll kan du stället köpa ett paket för 189$.

Drönaren ska bara ta 15 minuter att bygga, se videon:

Mer information om legodrönaren hittar du på flybrix hemsida

Korsande bil- och tågbana

Här har vi en rolig leksak som får dina barn att ta fram nya sidor du inte trodde fanns. Det kan vara roligare än man tror att krascha bilar med tåg. I setet ingår förutom spåren med korsning och kurvor två stycken bilar och ett godståg med ett lok och tre vagnar. Setet kostar $299.99 och kan köpas hos Hammacher Schlemmer

Smart Sparbössa

Här har vi en liten söt mekanisk sparbössa, när du placerar myntet på locket dyker en katt upp ur lådan för att dra ner myntet. Lådan är 12x12x10cm, finns i brunt och vitt, kostar $29.99 och kan köpas hos ThinkGeek

Kolla gärna in följande video:

Magnetiskt slime

Detta annorlunda slime/lera beter sig inte alls som vanlig, det är nämligen magnetiskt och därför kan man med hjälp av magneter göra lite olika roliga tricks.

Slime’t kostar $13.50 och du kan köpa det hos Vat19. Som ni ser på följande video beter det sig precis som det är levande och kan tänka:

Gillar du att leka med vattenballonger?

Alla som gillar vattenkrig bör du skaffa denna, detta är en pryl som heter AquaAntics Water Bomb Factory och är precis som det låter en vattenballongsfabrik. Du kollar enkelt in den på trädgårdsslangen eller liknande sedan fäster du munstycket vid ett bort så som på bilden, nu är du redo för vattenkrig!

Blir du sugen på vattenkrig och vill skaffa dig en sån här till sommaren så kan du besöka Overtons hemsida.


Fortsätt läsa ”Gillar du att leka med vattenballonger?”

Sugen på att flyga helikopter?

Om du är sugen på att flyga helikopter kan du nu för en mycket billig peng göra det.

Nu snackar vi självfallet om en radiostyrd helikopter och inget annat.

De har den senaste tiden rasat i pris och hur kvaliteten är varierar från fall till fall. Oftast finns det inte reservdelar till dessa små helikoptrar utan det är billigare att köpa sig en ny.

Dessa små radiostyrda leksakshelikoptrar lämpar sig endast för att flyga inomhus med (Gärna i en gymnastiksal) eller möjligtvis utomhus om det är 100% vindstilla. Fortsätt läsa ”Sugen på att flyga helikopter?”