iPad case i kork

Här har vi ett litet annorlunda iPad Case gjort i kork och det kallas just The Kork iPad case. Kork är ju ett lite annorlunda material då de flesta andra case till Apple iPad brukar vara gjorda av silikon eller plast men kork är både stöttåligt och slitkraftigt. Kork är även ett material som har inbyggt grepp, du kan utan problem luta iPad’en mot en bok eller liknande utan att den glider undan. Känner du för att vara miljömedveten och att ha ett annorlunda iPad Case så kan du köpa The Kork iPad case för €49.95 hos A Product

Kolla även in en litet film på The Kork iPad Case:

iPhone BrickCase ett LEGO-Case

Nu kan du börja leka med LEGO tillsammans med din iPhone 4, BrickCase är nämligen ett case med LEGO-mönster och därmed kan du bygga LEGO på case’t och visa din lekfulla sida.

BrickCase är tillverkat i formgjuten ABS-plast och finns i transparent, svart och vitt och passar fint på din Apple iPhone 4. Priset ligger på $19,99 och de kan köpas hos SmallWorks Amazon-sida

Världens minsta iPhone Case

Här har du världens minsta iPhone Case med namnet Just A Loop vilket består av ett enkelt elastiskt band du spänner fast runt din iPhone, på så vis kan du lägga ner mobilen på bordet utan att vara rädd för repor.

Men självklart passar dessa band på fler telefoner än just bara iPhone, bara de har ungefär samma storlek, det är bara att testa. Känner du dig sugen på dessa elastiska band Just A Loop kan du köpa de hos Just A Loops webbshop för endast €10

Snyggt iPhone Case – iMojito iPhone Case

Här har vi ett nytt iPhone Case vid namn iMojito iPhone Case vilket har en säregen design. Fodralet är gjort utav läder och har blåa detaljer och smarta fickor för kreditkort eller visitkort. Telefonen hålls på plats med hjälp av en gummisnodd.

Är du sugen på detta iPhone Case kan du köpa det hos Malcolm Fontier för $35 det finns också en modell för endast kort och visitkort vid namn Mojito Wallet vilken kostar $25.

iPad Case med inbyggt batteri

Detta case från Kensington ger din iPad upp till 5 timmars extra batteritid genom sitt inbyggda 4400mAh LI-PO batteri. Case’et har även ett utfällbart stöd som du i tre olika lägen kan luta din Apple iPad mot.

Kensington PowerBack har även en batterimätare som visar laddningen, en inbyggd usb-port som kan ladda dina andra USB enheter och inbyggda högtalare för bättre och klarare ljud. Kensington PowerBack kostar $85.64 och kan beställas hos Provantage

iControlPad för dig som spelar på din iPhone

Är du en sån spelar mycket spel på din iPhone då har vi något för dig, iControlPad är ett Case som ger din iPhone fördubblad batteritid och dedikerade spelknappar likt en kontroll till en spelkonsol.

Enligt skaparens egna Twitter så ska de snart släppa 3000 enheter, vill du ha mer information hänvisar vi dig till iControlPad.com för fortsatta uppdateringar.

DODOcase skyddar din iPad med stil

DODOcase

Här har vi Rolls Royce modellen av iPad-case som är byggd med passion och känsla för kvalité. DODOcase fungerar som ett snyggt och skyddande case men är också bra för att ställa upp iPad snyggt och smidigt.

Materialen DODOcase är byggd av är konstläder som ger den eleganta känslan tillsammans med en träram byggd av högkvalitativt bambu vilket både är starkt och lätt. Priset är $59.95 och du hittar den hos DODOcase

DODOcase

Här tänkte vi visa ett par filmer där de som står bakom DODOcase demonstrerar case’t