iPhone BrickCase ett LEGO-Case

Nu kan du börja leka med LEGO tillsammans med din iPhone 4, BrickCase är nämligen ett case med LEGO-mönster och därmed kan du bygga LEGO på case’t och visa din lekfulla sida.

BrickCase är tillverkat i formgjuten ABS-plast och finns i transparent, svart och vitt och passar fint på din Apple iPhone 4. Priset ligger på $19,99 och de kan köpas hos SmallWorks Amazon-sida

Moshi Moshi MM03i

Moshi Moshi MM03i är ett bluetooth headset till din mobiltelefon som är utrustad med just bluetooth. Den är utformad som en vanlig hederlig telefon och är därför smidig att använda hemma vid längre samtal.

Denna version av Moshi Moshi har även en iPhone 4 docka där du kan ladda telefonen. Mobilen behöver däremot inte vara dockad för att få headset funktionen. Den har 6 timmars taltid och 120 timmars standbytid. Priset ligger på cirka $180.

Moshi Moshi MM03i kan köpas hos Native Union.

iControlPad för dig som spelar på din iPhone

Är du en sån spelar mycket spel på din iPhone då har vi något för dig, iControlPad är ett Case som ger din iPhone fördubblad batteritid och dedikerade spelknappar likt en kontroll till en spelkonsol.

Enligt skaparens egna Twitter så ska de snart släppa 3000 enheter, vill du ha mer information hänvisar vi dig till iControlPad.com för fortsatta uppdateringar.

Minimalt ställ till iPhone 4

Det har nu kommit en rad tillbehör till iPhone 4 och på ett område verkar det tävlas lite extra. Det är nämligen så att det finns ett antal mobiltelefonställ till iPhone men nu tror vi att vi hittat det allra minsta nämligen Sniper Stand.

Sniper Stand är ett ställ som består av en liten plastbit med ett spår i du sätter fast på baksidan av din iphone, sedan kan du när du känner för enkelt placera ett vanligt plastkort enligt bilden och mobilen står snyggt uppställd. Priset är $9.95 och det hittar du hos SniperStand.com

Självklart kan Sniper Stand användas på andra telefoner än iPhone, här får ni dessutom en liten video på Sniper Stand:

Kan plåster vara lösningen på iPhones antennproblem?

Debatten kring Apples problem med antennen i nya iPhone 4 fortsätter. Apple har lovat alla ett gratis fodral men nu har vi en annan lösning nämligen ett iPhone-plåster.

Det måste minst sagt vara ett par driftiga entreprenörer med en smula humor som kommit på den lösningen, de små plåstren kommer i ett 6-pack, du får ett i varje färg: grå, ljus-grå, grön, blå, beige och lila.

Priset ligger på $4.99 och du hittar de hos Etzy

Du placerar plåstret enligt bilden vilket då täcker ”skarven” och de ska få antenn-problemet att försvinna. Vi kan tillägga att det inte väntas bli lika stort problem i Sverige som i USA. Anledningen till det är att det amerikanska 3G-nätet inte är det bästa, i Tyskland har detta problem inte alls varit lika stort och även det svenska nätet ska vara bra.

Apple har problem med nya iPhone 4

Nu medan vi går och väntar på att den nya Apple iPhone 4 ska komma till Sverige så får vi nöja oss med att läsa om dess framgångar och motgångar.

IPhone 4 ska enligt flertalet operatörer börja säljas under Juli månad och det får vi se om de kan hålla, man kan redan nu ställa sig på intresselistor hos bland annat Tre, Telia och Telenor. Är man sugen på en redan nu kan man exempelvis resa till Storbritannien där man kan köpa en o-låst iPhone, det är då inga problem med att få svenskt tangentbord och svenskt språk, stöd för det är förinstallerat.

Fortsätt läsa ”Apple har problem med nya iPhone 4”

Mer från WWDC10

Nu kan du se hela presentationen från gårdagen med Steve Jobs på WWDC när han presentarade iPhone 4 m.m. presentationen kan du hitta här: KeyNote

Apple förväntar sig även att sälja lite tillbehör nu när iPhone bytt skepnad och blivit mer slimmad, nu vill man sälja gummiskydd man kallar Bumper, desso kommer i 6 färger nämligen Svart, Orange, Blå, Rosa, Grön och Vit.