ioSafe Squadron en hårddisk för tuffa tag

ioSafe Squadron är en hårddisk för dig som är rädd om dina filer. ioSafe Squadron klarar av hela 760 grader celsius under 15 minuter samt 1,5 meters djup under 24 timmar. ioSafe Squadron är en intern hårddisk som klarar det mesta med andra ord.

Hårddisken finns i följande lagringskapaciteter: 80GB, 250GB och 320GB och priset är från $199. Mer kan du läsa hos ioSafe.com

Kingston 2,400MHz HyperX

Ja Kingston’s 2,400MHz HyperX ram-minne är världens snabbaste Intel Certifierade ram-minne. Dessa minnen är något för dig som säker de bästa DDR3-minnena till Core i7. Hastigheten är ju som du förstått 2,4GHz och Kingston lär gå omkring med ett stort leende på läpparna dessa dagar då detta bör öka försäljningen av Kingston 2,400MHz HyperX minnen.

Intel Pentium III – Kylskåpsmagnet

Här har vi en gammal goding nämligen Intel Pentium 3. Den kanske inte är aktuell att ha i datorn längre, denna tillverkades 2000.

Just denna är omgjord till en kylskåpsmagnet som hjälper dig att komma ihåg dina datorrelaterade inköp.

Denna lilla kylskåpsmagnet kostar $4.99 och för att hitta mer info eller köpa så kan du besöka denna hemsida.

Hårddisk som klocka

Här har vi ännu en nördig klocka som är något för den som gillar datorer och hårdvara.

Kanske passar den även i en datorbutik som säljer datortillbehör och komponenter, vad tror du?

Priset ligger på $29.99 och den kan läsas mer om eller köpas här.

Corsair X128 Extreme

Corsair har en serie SSD(Solid State Drive)-hårddiskar vilka levererar sanslösa skriv och läshastigheter.

Corsair 128GB X128 Extreme är 128MB’s varianten, den har en skrivhastghet på 170MB/s och en läshastighet på 240MB/s. De ansluts genom SATA2 och tar upp en 2,5″-plats.

Fördelen med SSD-diskar är att de inte har några rörliga delar och därmed får  mycket lägra söktider. Tack vare detta blir datorn oftast betydligt snabbare att starta, men det kan ge större fördelar men detta varierar beroende på användning och applikation. Fortsätt läsa ”Corsair X128 Extreme”