Smarta elkablar som borde bli standard

Här har vi en otroligt smart och trevlig koncept på hur diverse strömsladdar skulle kunna se ut, det är fyra designers vid namn Lee Ji Eun, Yi-Seo Hyeon, Heo-Hyeoksu och Jeong Minhui som tagit fram konceptet för Line Block.

Konceptet går ut på att man kan slippa trassliga kablar genom att knäppa ihop dom lite likt lego de bitar där de går i samma riktning, detta är ju både smidigt och skulle bli snyggt i våra vardagsrum. En riktigt smart pryl med andra ord!

Nintendo 3DS som Yanko Design tror

Nu när ryktesspridningen och snacket kring Nintendo 3DS har tagit fart så tar Yanko Design tillfället i akt och designar en spelkonsol så som dom tror Nintendo 3DS kan komma se ut.

Vi gillar det vi ser, vi får hoppas att de får många rätt. Skärmarna är väldigt stora och hela designen känns tilltalande. Överst ser du en inbyggd kamera.

Efter brytningen får du se ytterligare två bilder på denna design.

Hur tror du att Nintendo 3DS kommer att se ut? Fortsätt läsa ”Nintendo 3DS som Yanko Design tror”

Smart bord får ordning på din kabelhärva

Vi har alla alldeles för många kablar vid skrivbordet och det bli svårt att hålla ordning på dom, nu finns en lösning för att göra kabelhärvan snyggare. Detta bord kallas aTable och har ihåliga ben som rymmer kablar för gömd kabeldragning.

Vi gillar starkt detta koncept och håller tummarna för att detta skrivbord ska bli verklighet!

Ny sadel ska hjälpa mc-förare genom chikaner

Denna nya typ av sedel låter dig rulla över till rätt sida genom att sadeln är utrustad med små rullar rullar, du hamnar på så sätt smidigare i rätt position för chikanerna eller de tuffa kurvorna.

Detta är kanske inget som kommer hamna på de mer alldagliga motorcyklarna men kan mycket väl hamna på tävlingsmotorcyklar som kräver det bästa.

Fortsätt läsa ”Ny sadel ska hjälpa mc-förare genom chikaner”

Smarta USB-kontakter med inbyggd USB-hub

Ja som rubriken lyder kan det vara som så att en ny generation USB-kontakter kan bli verklighet, än så länge är det ett koncept, ett koncept vi älskar.

Idén går ut på att varje kontakt har en inbyggd USB-hub som tillåter en annan USB-kontakt ansluta till den, på så sätt kan du skippa dina gamla USB-hubbar. Smart idé su kan läsa mer om hos Yanko Design som gett den namnet Infinite USB.

Skruvat smart grenkontakt

Här har vi en riktigt smart grenkontakt med inbyggd timer. En miljövänlig pryl där varje kontakt har en separat timer som fungerar som så att du stoppar i kontakten och vrider på den till önskad tid.

Det är helt klart en pryl där man fått tänka om helt och hållet. Grenkontakten är än så länge bara ett koncept och bilderna nedan visar hur den fungerar.