Nya iPod Nano

Ja nu va det en litet tag sedan men Apple har lanserat en ny version av iPod Nano (den 6:e genarationen) som helt ock hållet ändrat utseendet.

Den här nya versionen av iPod Nano har en multitouch-skärm på 1,54-tum med 240×240 pixlar. Måtten på musikspelaren är 37,5mm x 40,9mm och den är endast 8,78mm tjock. Den är utrustad med ett inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri och har en batteritid på upp till hela 24h vid full laddning.

Apple iPod Nano har dessutom 8 GB eller 16 GB flashminne, priserna ligger i dagsläget på 1.595 respektive 1.895 kronor på Apple Store.

Andra liknande artiklar som kan vara intressanta:

Koppla upp din iPhone till din docka trådlöst

B&W iPod-docka

iPoddocka för kasettspelaren

Nu kan du spela låtar från din iPod i bilen utan FM-sändare och liknande, det enda du behöver är en gammal kassettspelare. Namnet på denna iPod-docka är iDeck, den tillåter dig även att koppla in andra ljudkällor genom dess 3,5 mm ljudport.

Priset på denna docka är $37.99 och du kan läsa mer eller köpa den hos NewEggMall.

Koppla upp din iPhone till din docka trådlöst

Med iSkin Cerulean RX kan du trådlöst koppla upp din Apple iPhone 3G, iPhone 3GS eller iPod trådlöst till din befintliga docka. iSkin Cerulean RX överför ditt ljud trådlöst genom bluetooth (blåtand) och på så sätt blir din docka mer användarvänlig. Riktig smart pryl måste vi säga!

Skriv ut ditt eget skin till din iPhone

Nu kan du med iaPeel skriva ut ditt eget skin till din iPhone, detta innebär att du kan få precis det utseendet du vill ha på din iPhone men även din iPod. Priset för 5 stycken skins ligger på $29,95 i ett startpaket, vill du ha 5 extra skins kostar detta $26,95.

Dessa skins kommer blanka och du kan skriva ut det du önskar med din egen bläckskrivare, ta nu chansen och designa din iPhone eller iPod precis som du önskar.

Jailbreaka enkelt iPhone med iDongle

Ja nu kan du enkelt, snabbt och smidigt jailbreaka din iPhone. Nu har iDongle kommit, det är en liten bit hårdvara som du kopplar in i laddnings/synk-porten. Sedan sköter iDonle sig själv och jailbreakar och aktiverar din iPhone 3GS eller iPod Touch med OS 3.1.2 utan att den behöver kopplas in till en dator.

iDongle har för tillfället tillverkats i 12 exemplar men den går att förbeställa här. Här följer dessutom en film på hur det går till när din iPhone blir Jailbreakad. Fortsätt läsa ”Jailbreaka enkelt iPhone med iDongle”

Ladda din iPhone med solljus

Ja det är sant, nu kan du ladda din iPhone alldeles gratis utan tillgång till eluttag eller dator. Genom att sätta på detta Case kan du få mobiltelefonen laddad.

Det är Novothink som tillverkar Solar Surge som passar din iPhone 3G/3Gs och iPod Touch. Om du lämnar telefonen i direkt solljus i två timmar så får du ca 30 min taltid på 3G-nätet eller 60 min på 2G-nätet.

Solar Surge finns att köpa i 8 olika färger till ett pris på $79. En pryl för den miljömedvetne.

Pioneer VSX-1020-K kopatibel med iPhone

Här har vi Pioneers nya förstärkare VSX-1020-X. Denna förstärkare är något för dig som kräver lite extra utav din stereo. Den är förutom mycket högklassig kompatibel med iPhone eller iPod Touch med vilken du kan styra förstärkaren. För att göra detta möjligt har Pioneer utvecklat en App som är gratis att ladda ner.