Snyggt iPhone Case – iMojito iPhone Case

Här har vi ett nytt iPhone Case vid namn iMojito iPhone Case vilket har en säregen design. Fodralet är gjort utav läder och har blåa detaljer och smarta fickor för kreditkort eller visitkort. Telefonen hålls på plats med hjälp av en gummisnodd.

Är du sugen på detta iPhone Case kan du köpa det hos Malcolm Fontier för $35 det finns också en modell för endast kort och visitkort vid namn Mojito Wallet vilken kostar $25.

Moshi Moshi MM03i

Moshi Moshi MM03i är ett bluetooth headset till din mobiltelefon som är utrustad med just bluetooth. Den är utformad som en vanlig hederlig telefon och är därför smidig att använda hemma vid längre samtal.

Denna version av Moshi Moshi har även en iPhone 4 docka där du kan ladda telefonen. Mobilen behöver däremot inte vara dockad för att få headset funktionen. Den har 6 timmars taltid och 120 timmars standbytid. Priset ligger på cirka $180.

Moshi Moshi MM03i kan köpas hos Native Union.

Minimalt ställ till iPhone 4

Det har nu kommit en rad tillbehör till iPhone 4 och på ett område verkar det tävlas lite extra. Det är nämligen så att det finns ett antal mobiltelefonställ till iPhone men nu tror vi att vi hittat det allra minsta nämligen Sniper Stand.

Sniper Stand är ett ställ som består av en liten plastbit med ett spår i du sätter fast på baksidan av din iphone, sedan kan du när du känner för enkelt placera ett vanligt plastkort enligt bilden och mobilen står snyggt uppställd. Priset är $9.95 och det hittar du hos SniperStand.com

Självklart kan Sniper Stand användas på andra telefoner än iPhone, här får ni dessutom en liten video på Sniper Stand:

Nokia låter din cykel ladda mobiltelefonens batteri

Nokias nya mobiltelefonladdare laddar batteriet medan du cyklar, det hela går till som så att du placerar mobiltelefonen i en slags docka på styret och ström får den från en dynamo som är en generator som drivs av hjulets rörelse.

Kul med något nytänkande från Nokias sida, att vara miljömedveten är lite trendigt, den perfekta presenten till den som både cyklar till jobbet och har en nokia. Den finns i flera modeller och kostar från €30.

Skriv ut ditt eget skin till din iPhone

Nu kan du med iaPeel skriva ut ditt eget skin till din iPhone, detta innebär att du kan få precis det utseendet du vill ha på din iPhone men även din iPod. Priset för 5 stycken skins ligger på $29,95 i ett startpaket, vill du ha 5 extra skins kostar detta $26,95.

Dessa skins kommer blanka och du kan skriva ut det du önskar med din egen bläckskrivare, ta nu chansen och designa din iPhone eller iPod precis som du önskar.

Kipsch’s Image S4 och S4i

Nu har Kipsch släppt ett par mycket snygga hörlurar vid namn Image S4 och Image S4i. Det som är lite extra smart är de tre knappar och dess iPhone mikrofon.

Hörlurarna är svarta och vita och mycket stilrena.

Priset sägs landa på $99 och det ryktas om att det kanske kommer några fler färgkombinationer men det vet vi inte ännu. De kommer snart gå att få tag i i Apple-butiker. Mer information hittar du på Kipsch´s hemsida.