Nya iPod Nano

Ja nu va det en litet tag sedan men Apple har lanserat en ny version av iPod Nano (den 6:e genarationen) som helt ock hållet ändrat utseendet.

Den här nya versionen av iPod Nano har en multitouch-skärm på 1,54-tum med 240×240 pixlar. Måtten på musikspelaren är 37,5mm x 40,9mm och den är endast 8,78mm tjock. Den är utrustad med ett inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri och har en batteritid på upp till hela 24h vid full laddning.

Apple iPod Nano har dessutom 8 GB eller 16 GB flashminne, priserna ligger i dagsläget på 1.595 respektive 1.895 kronor på Apple Store.

Andra liknande artiklar som kan vara intressanta:

Koppla upp din iPhone till din docka trådlöst

B&W iPod-docka

iPoddocka för kasettspelaren

Nu kan du spela låtar från din iPod i bilen utan FM-sändare och liknande, det enda du behöver är en gammal kassettspelare. Namnet på denna iPod-docka är iDeck, den tillåter dig även att koppla in andra ljudkällor genom dess 3,5 mm ljudport.

Priset på denna docka är $37.99 och du kan läsa mer eller köpa den hos NewEggMall.

Samsung TicToc

Nya Samsung TicToc är en pryl för dig som på smidigast möjliga sätt vill ha med dig favoritmusiken. TicToc är en mycket kompakt mp3-spelare med en lagringskapacitet på 2 eller 4GB.

Batteritiden på Samsung TicToc ligger på 12 timmar och byter låt gör man genom att skaka den lilla mp3-spelaren. Denna pryl har nämligen ingen display samt endast en knapp som styr ström och volym.

TicToc är även speciell på ett annat sätt, den väljer låt efter hur intensivt du skakar, skaka snabbt för en låt i högt tempo eller lite saktare för en låt i lugnare tempo.

Batteribackup & USB-laddare för resan

Här har du en mycket smart USB-batteriladdare för resan eller att ha som backup i väskan. Den har nämligen ett inbyggt 6000mAh litiumbatteri motsvarande ett sådan som brukar finnas i bärbara datorer.

Tack vare detta inbyggda batteri kan du gå runt med en batteribackup som exempelvis räcker till att ladda din iPhone fyra gånger. Du kan använda den till att ladda alla enheter som laddas med USB-kabel såsom digitalkameran, MP3-spelaren eller mobiltelefonen.

Detta är en mycket smart pryl som drivs på 110-240 volt så den kan användas i Sverige med en enkel reseadapter. Priset ligger idag på $99 och kan köpas här. Detta är helt klart en mycket prisvärd pryl med tanke på det inbyggda batteriet.

Koss Porta Pro 25 år

Koss Porta Pro den gamla hörlursklassikern fyller 25 år i år och slår nytt rekord. De har nämligen sålt över 200.000 exemplar i bara Norden.

Koss Porta Pro är en hörlur med bra passform och grymt ljud de är dessutom hopvikbara för att enkelt få plats i fickan.

Priset ligger i dagsläget på från 265 kronor men enda upp till kring 500 kronor.

Vill du läsa mer om dessa lurar eller se vart de kan köpas? Kolla in prisjakt.

B&W iPod-docka

B&W eller Bowers & Wilkins som de heter har en otroligt vacker produkt, nämligen en iPoddocka vid namn Zeppelin Mini.

Zeppelin mini har anslutningar till din iPod med 30-pins kontakt eller annan mp3-spelare med 3,5 mm ljudport. Den kan även streama musik från både PC och Mac genom den medföljand USB-kabeln.

Zeppelin Mini kan synkas till din iPod eller iTunes. Förstärkaren lämnar ut 2x18W och det medföljer en snygg liten fjärrkontroll.

Avslutningsvis tycker vi att B&W’s Zeppelin Mini är en mycket vacker liten docka. Priset ligger på $399.95 och vill du läsa mer om denna iPoddocka kan du gå in på B&W’s hemsida.