Apple iPad äntligen officiell

Äntligen har Apple officiellt erkänt deras tablet som fåt namnet iPad helt i linje med exempelvis iPhone. Detta namn var ju länge omdiskuterat och det har diskuterats krin iSlate, iTablet med flera. Det var egentligen sista dagarna innan den offentliggjordes det började pratas om iPad på allvar.

iPad kommer finnas i två varianter, den ena kommer heta iPad WiFi samt iPad 3G, den senare kommer ha en 3G anslutning som gör tableten mer mobil.

Man kan kort säga att iPad ser ut som en förstorad iPhone med en baksida i aluminium. Baksidan har samma stil som MacBook Pro serien, både snygg och stilren! Fortsätt läsa ”Apple iPad äntligen officiell”

Turerna kring Apples Tablet fortsätter

Läs det senaste: Apple iPad äntligen officiell

Ja turerna kring Apples Tablet som tros få namnet iTablet eller iSlate är många nu sägs det att Steve Jobs gjort ett uttalande kring hur viktigt den är.

This will be the most inportant thing I´ve ever done

Detta ska Steve Jobs ha sagt i samtidigt som han refererade till den kommande Apple Tablet’en. Det ska ett flertal oberoende källor ha sagt.

NU går vi ju bara och väntar på den 27:e så vi förväntar oss få höra talas om den i ett uttalande från Apple.

Uppdaterat:

Nu har Media Markt twittrat något som skulle kunna vara ett litet avslöjande. De twittrade nämligen det att Apple iPad kommer säljas tillsammans med T-Mobile den 1:a mars. De skrev att denna beryktade tablet kommer kosta €499 med just T-Mobile, vill du ha den utan abonnemang skall den enligt detta kosta €899. Så en sak kan man då utröna, det kommer bli en kostsam historia denna Apple iPad, iTablet, iSlate eller vad denkan tänkas kallas.

Om vi litar på Media Markt blir ju namnet som är omdiskuterat Apple iPad, men vem vet, denna twittring kan ju vara ett medvetet beslut som ska skruva upp förväntningarna på Apples tablet.

Vi kan ju upprepa att denna tablet förväntas köras på en ny version av iPhone OS, nämligen Iphone OS 4, detta tror man då det släpps en version vid det namnet till utvecklare. I denna version finns det stöd för skalning vilket tyder på att det är tänkt till Apple iPad då den lär ha betydligt högre upplösning än iPhone. Huruvida vad skärmstroleken landar på är ganska osäkert men det pratas om allt mellan 7 och 10 tum, de flesta bilder tyder på något närmare 10 tum.

Detta inlägg kommer uppdateras och byggas ut allt eftersom ryktena fortgår, det är här vi kommer skriva om Apples tablet(iPad, iTablet, iSlate) tills Apple gått ut med mer definitiv information.

Vill du läsa mer om Apple iSlate kan du läsa något av våra tidigare inlägg:

Belöning till den som bevisar iSlate

Läs det senaste: Apple iPad äntligen officiell

Vi har ju gått och väntat på den beryktade iSlate eller iTablet från Apple som ska bli Apples första tablet. iSlate sägs att den ska vara utrustad med nya iPhone OS 4 som är möjligt att skala upp till en tablets storlek.

För er som inte hört så mycket om Apple iSlate rekommenderar vi er att först läsa vår första artikel om iSlate.

Fortsätt läsa ”Belöning till den som bevisar iSlate”

Apple iSlate tablet

Läs det senaste: Apple iPad äntligen officiell

Det har ju gått mycket rykten om Apples förväntade tabletdator iSlate. Apple har själva inte velat erkänna och man kan ju då undra hur det egentligen står till? Vi kom nu över dessa ryktes/koncept-bilder på iSlate. Vi måste säga att bilderna imponerar, detta hoppas vi på blir verkligehet.

Om man ska dömma alla dessa rykten som cirkulerat den sista tiden så kan man ju inte annat än att dra slutsatsen att Apple iSlate tablet skulle vara mycket eftertraktad. Det verkar finnas en marknad för dessa tablets.

Det senaste vi hört att det ryktas om att Apple officiellt talar ut och berättar om iSlate den 27:e januari, vi kan ju bara hoppas även om det låter för bra för att vara sant. Men vi vill i alla fall se och känna på en Apple iSlate tablet.

Nu kan vi tillägga att Apple antagligen går ut med att de kommer starta tillverkningen i februari och sedan börja leverera under det andra kvartalet 2010. Skärmen rykats landa på mellan 7 och 10 tum, kanske ett par olika modeller men det är antagligen inte sannolikt.

Fortsätt läsa ”Apple iSlate tablet”