Apple iSlate tablet

Läs det senaste: Apple iPad äntligen officiell

Det har ju gått mycket rykten om Apples förväntade tabletdator iSlate. Apple har själva inte velat erkänna och man kan ju då undra hur det egentligen står till? Vi kom nu över dessa ryktes/koncept-bilder på iSlate. Vi måste säga att bilderna imponerar, detta hoppas vi på blir verkligehet.

Om man ska dömma alla dessa rykten som cirkulerat den sista tiden så kan man ju inte annat än att dra slutsatsen att Apple iSlate tablet skulle vara mycket eftertraktad. Det verkar finnas en marknad för dessa tablets.

Det senaste vi hört att det ryktas om att Apple officiellt talar ut och berättar om iSlate den 27:e januari, vi kan ju bara hoppas även om det låter för bra för att vara sant. Men vi vill i alla fall se och känna på en Apple iSlate tablet.

Nu kan vi tillägga att Apple antagligen går ut med att de kommer starta tillverkningen i februari och sedan börja leverera under det andra kvartalet 2010. Skärmen rykats landa på mellan 7 och 10 tum, kanske ett par olika modeller men det är antagligen inte sannolikt.

Nu sägs det även att Apple släppt en iPhone OS 4 SDK till utvecklare där de kan simulera genom skalning hur OS’et ter sig i en taplet.

Detta är en bild från det som ska vara Apples patent på en Apple iTabet, ska bli spännande om denna tablet-mac blir sanning. Kommer den heta iSlate eller iTablet? Nu kan vi bara vänta tills den 27:e samt kolla efter nya rykten…