Coola hörlurar som ser ut som Patroner

Här har vi en pryl för dig som gillar annorlunda och coola prylar, nämligen ett par hörlurar vilka har ett utseende som 9mm patroner.

Munito är tillverkaren och modellerna heter Siti S, Siti G, vilka är tillverkade i titanium med silverfärg eller guldfärg. Känner du dig lite extra rik kan du köpa de i 18K guld för $259. Priset för titanium-modellerna är $159 och de kan köpas via Munito’s hemsida

Samsung Michael Jackson Guld Hårddisk

Ja nu släpper Samsung en speciell hårddisk i guld till minne av Michael Jackson, namnet på hårddisken är Michael Jackson ”This is it”.

Denna externa hårddisk för Michael Jackson fans har en guldfinish och har en lagringkapcitet på 500GB. Den kan anslutas till din PC eller Mac till en USB 2.0 port.

För dig som vill ha denna guldhårddisk så kommer den finnas tillgänglig från och med den 24:e februari till ett pris av $213.

Vill du ha en gyllene mobil?

Nokia 6700 Classic Gold EditionNokia 6700 classic Gold Edition heter en mobil som Nokia presenterat. Den är en ny version av Nokia 6700 som har en 18-karats guldbeläggning.

Denna mobil blir ju minst sagt lyxig och priset blir på ca 370€ när den lanseras första kvartalet 2010. Mobilen har självklart ett specialanpassat färgschema som går i guldton.

Vi vet tyvärr inte när mobilen kommer till sverige. Men vi längtar på att få se Nokia 6700 Classic Gold Edition i vår butik.