iControlPad för dig som spelar på din iPhone

Är du en sån spelar mycket spel på din iPhone då har vi något för dig, iControlPad är ett Case som ger din iPhone fördubblad batteritid och dedikerade spelknappar likt en kontroll till en spelkonsol.

Enligt skaparens egna Twitter så ska de snart släppa 3000 enheter, vill du ha mer information hänvisar vi dig till iControlPad.com för fortsatta uppdateringar.

Pimp My Bag ger din väska unikt utseende

Önskar du att din reseväska inte såg ut som alla andras? Då har vi lösningen för dig, Pimp My Bag är lite annorunda dekaler di kan klistra på din väska. Dekalerna får det att se ut att innehållet i väskan är något helt annat än det är, eller?

Dekalerna ser ut som att väskan är uppsliten och har innehållet av Pengar, Droger, Sexleksaker eller en bunden person. Är det något du vill ha så kan du besöka The Cheeky, priset är $15 styck.

Korsande bil- och tågbana

Här har vi en rolig leksak som får dina barn att ta fram nya sidor du inte trodde fanns. Det kan vara roligare än man tror att krascha bilar med tåg. I setet ingår förutom spåren med korsning och kurvor två stycken bilar och ett godståg med ett lok och tre vagnar. Setet kostar $299.99 och kan köpas hos Hammacher Schlemmer

Få fullt grepp om spelkontrollen!

Med Grip-Its så får du bättre kontroll på dina spelkontroller till PS3 och XBOX 360. Grip It är gummibitar du sätter över spakarna på kontrollen och de ger dig bättre grepp och kontroll. Dessa kan förbättra ditt spelande och kostar $4.99 och kan köpas hos Amazon

Ordro HDV-D350S Videokamera med inbyggd Projektor

Ja det är sant, med de nya små PICO-projektorerna kommer hela tiden nya roliga produkter, den här gången är det Ordro som släpper en videokamera med vilken du kan projicera upp till en 60 tums WVGA-bild tack vare den inbyggda projektorn.

Ordro HDV-D350S kan spela in fullHD-video (1440 x 1080) med 60 bilder per sekund eller ta stillbilder på 12 megapixlar och har 10x optisk zoom. Den kan anslutas till din dator med USB, till din TV med HDMI, använder sig av SD/SDHC minneskort och är utrustad med en 3-tums touchscreen. Du kan köpa den för $550 direkt från Ordro.

Radiostyrd LEGO grävmaskin

radiostyrd-lego-gravmaskin

Här har vi en en dröm för många barn, särskilt pojkar. Först och främst är det en stor vrålhäftig grävmaskin man själv får bygga ihop i LEGO, men om inte det skulle vara nog så är den också radiostyrd!

Den mäter 45cm och drivs två vanliga elmotorer samt 4 linjära motorer som får armen att röra sig precis som på en riktig grävmaskin. Den styrs av två infraröda kontroller och kan köra, gräva, snurra osv. Den kostar 1799kr och mer kan du läsa i LEGO’s shop

Passa även på att läsa om en annan Radiostyrd Grävmaskin vi tidigare skrivit om.

radiostyrd-lego-gravmaskin

DODOcase skyddar din iPad med stil

DODOcase

Här har vi Rolls Royce modellen av iPad-case som är byggd med passion och känsla för kvalité. DODOcase fungerar som ett snyggt och skyddande case men är också bra för att ställa upp iPad snyggt och smidigt.

Materialen DODOcase är byggd av är konstläder som ger den eleganta känslan tillsammans med en träram byggd av högkvalitativt bambu vilket både är starkt och lätt. Priset är $59.95 och du hittar den hos DODOcase

DODOcase

Här tänkte vi visa ett par filmer där de som står bakom DODOcase demonstrerar case’t