Gör en motordriven cykel av skruvdragaren

Nu kan du själv bygga dig en eldriven cykel med hjälp av en liten enhet vid namn DPX System och en enkel skruvdragare, enklare kan det inte bli att få en eldriven cykel eller dylikt.

Så det enda du behöver är en skruvdragare, en cykel och en gnutta fantasi och händighet. Den skruvdragare de använder på bilden är en Dewalt XRP men det ska fungera med andra, eventuellt kan små justeringar behövas.

Detta måste vara det billigaste alternativet för att bli miljömedveten och köra på el istället för bensin. En billig elcykel med andra ord.

En elcykel är inte det enda de gör med hjälp av DPX System enheten, man kan även använda den till elvinsch eller för att driva rullstolar. Det är nog bara fantasin som sätter gränser. Men en elcykel kan du enkelt bygga.

Som ni ser så är det en välbyggd och mycket snygg och robust liten sak det här. Den tillverkas i USA och vill du titta närmare på den kan ni gå in på www.dpxsystems.com Där har de ett ”Do It Yourself Kit” till ett pris av $329 och ser ut som bilden ovan.

Ta nu chansen att få gatans coolaste pryl, en motordriven elcykel eller lådbil kanske, din fantasi sätter gränser!