Sony Ericsson XPERIA Play en Playstation-mobil

Här har vi en spännande mobiltelefon nämligen Sony Ericsson XPERIA Play vilken också är kallad Sony Ericsson Playstation-mobilen. Namnet är lite i spekulationsstadiet men verkar rimligt, det finns ju trots allt en hel del likheter med Sony Ericssons XPERIA-serie. Det finns ingen officiella specifikationer eller releasedatum men ett par prototyper har setts på gatan och specifikationer sägs ha läckt.

Specifikationer på Sony Ericsson XPERIA Play

De specifikationer vi nu kommit över är att Sony Ericsson XPERIA Play är utrustad med en 4-tums LCD-skärm med en upplösning på 854×480 pixels att jämföra med PSP’s upplösning på 480×272 pixels. Den ska också vara utrustad med en 5 megapixels kamera med LED-blixt och microSD kortplats vilket känns konstigt i en Sony-telefon.

Andra specifikationer av Sony Ericsson XPERIA Play är exempelvis att den ska ha 512MB i RAM, 512MB i ROM, ha ett 1,500mAh batteri och en Snapdragon QSD8255 processor viken återfinns i många andra mobiltelefoner. Operativsystemet är Android men det är osäkert vilken version den kommer lanseras med.

Video på Sony Ericsson XPERIA Play

Som vi sa har ett gäng prototyper setts i det ”vilda” och det cirkulerar ett gäng videos där du kan se vad du kan förvänta dig av Sony Ericsson XPERIA Play, playstation-mobilen. Här följer en video:

Skulle du kunna tänka dig att köpa en Playstion-mobil?

Xperia X10

sony-ericsson-xperia-X10Sony Ericssons första Android-telefon Xperia X10 vilken förhoppningsvis kan bli Sony Ericssons nästa försäljningssuccé och flaggskepp.

Xperia X10 erbjuder dig en 1 Ghz processor, 4 tums skärm och en 8 megapixels kamera. De har även en funktion de kallar Mediascape som är en kraftfull mediavisare.

Den erbjuder dessutom en funktion kallad Timescape som listar alla Twitter, Facebook-uppdateringar, SMS, foton m.m. på en gemensam tidslinje, det är väl denna funktion som är den mest innovativa inom mobilbranschen. Fortsätt läsa ”Xperia X10”