Koppla upp din iPhone till din docka trådlöst

Med iSkin Cerulean RX kan du trådlöst koppla upp din Apple iPhone 3G, iPhone 3GS eller iPod trådlöst till din befintliga docka. iSkin Cerulean RX överför ditt ljud trådlöst genom bluetooth (blåtand) och på så sätt blir din docka mer användarvänlig. Riktig smart pryl måste vi säga!

Clamcase förvandlar iPad till en Netbook

Här har vi ett case med namnet Clamcase som är gjort för Apple iPad. Det speciella med detta case är att det är byggt som så att det har ett inbyggt trådlös tangentbord och formen som en laptop, så med detta case förvandlar du din iPad till en Netbook.

Mycket smart och fyndigt måste vi säga, frågan är bara hur användbart det är, kanske kan vara bra för en arbetsplats eller någon som skickar mycket email eller antecknar mycket. Tangentbordet ansluts till iPad’en genom blåtand (bluetooth).

Efter brytningen har vi en demofilm: Fortsätt läsa ”Clamcase förvandlar iPad till en Netbook”

Externt tangentbord till dig med Apple iPad

För alla er som lyckats få tag i en Apple iPad eller funderar på att skaffa en så vill vi tipsa om ett litet och smidigt trådlöst tangentbord. Tangentbordet har en storlek man kan jämföra med en iPhone och man ansluter den till iPad’en genom en blåtandsanslutning.

Iomega iConnect gör dina diskar trådlöst tillgängliga

Ja Iomega iConnect är en smart liten pryl du koppar in till din trådlösa router, därefter kan du koppa in dina USB hårddiskar till enheten och vips så är dom tillgängliga i ditt trådlösa nätverk. Den har sina likheter med Pogoplug vi tidigare skrev om.

Med denna smarta pryl så kommer alla i ditt hemmanätverk åt de data du vill dela, vi rekommenderar starkt Iomega iConnect.