Zoom H1 en smidig diktafon spelar in 24-bit, 96 kHz Stereo

Här har vi en liten och smidig diktafon i hög kvalité till ett rimligt pris. Diktafonen är kapabel till att spela in ljud i 24 bitar i upp till 96kHz. Den spelar även in Stereoljud och det kan den göra tack vare sina dubbla mikrofoner.

Zoom H1 har upp till 10 timmars batteritid på ett enkelt AA-batteri och har upp till 32GB lagringsutrymme genom sin microSDHC-port. Priset på denna diktafon är$99.

Pioneer VSX-1020-K kopatibel med iPhone

Här har vi Pioneers nya förstärkare VSX-1020-X. Denna förstärkare är något för dig som kräver lite extra utav din stereo. Den är förutom mycket högklassig kompatibel med iPhone eller iPod Touch med vilken du kan styra förstärkaren. För att göra detta möjligt har Pioneer utvecklat en App som är gratis att ladda ner.

Panasonic Stereo till iPhone och iPod Touch

Ja nu kommer Panasonic med en ny stereo till din iPhone eller iPod Touch, namnet på stereon är D-Dock SC-H40.

Stereon är av ultratunn typ och är gjord för din iPod Touch eller iPhone, den har inbyggda högtalare, digital förstärkare plus en CD-spelare. D-Dock SC-H40 är även utrustad med AM/FM-mottagare och en SD/SDHC/SDXC minneskortsläsare.

Bakom en skjutdörr kan du docka din iPhone eller iPod Touch utan att den syns och allting kan kontrolleras med den medföljande fjärrkontrollen. Men din iPhone eller iPod Touch behöver inte vara dockad utan den kan via Blåtand spela upp dina favoritlåtar. Fortsätt läsa ”Panasonic Stereo till iPhone och iPod Touch”