Pimp My Bag ger din väska unikt utseende

Önskar du att din reseväska inte såg ut som alla andras? Då har vi lösningen för dig, Pimp My Bag är lite annorunda dekaler di kan klistra på din väska. Dekalerna får det att se ut att innehållet i väskan är något helt annat än det är, eller?

Dekalerna ser ut som att väskan är uppsliten och har innehållet av Pengar, Droger, Sexleksaker eller en bunden person. Är det något du vill ha så kan du besöka The Cheeky, priset är $15 styck.

Annorlunda t-shirt förvandlar dig till Zombie

Här har vi en något annorlunda t-shirt med texten ”Ask Me About My Zombie Shirt” vilket översätts till ”Fråga mig om min Zombie tröja”, därefter är det tänkt att du ska dra tröjan över huvud som på bilden och vips så ser du ut som en zombie. Roligt och annorlunda, denna t-shirt kostar $15 dollar och kan köpas här.

Smart mugg visar temperaturen på drickat

Vi på MinPryl.se älskar annorlunda och smarta prylar och när vi fick syn på denna kände vi genast ett ha-begär. Denna mugg från Artlebedev har nämligen en liten bild som som beskriver hur varm vätskan i muggen är. Så fort det blir varmare än 36 grader så börjar den lilla batterimätaren att fyllas.

Priset på denna roliga pryl ligger på $19 och kan köpas hos Artlebedev.