Kan plåster vara lösningen på iPhones antennproblem?

Debatten kring Apples problem med antennen i nya iPhone 4 fortsätter. Apple har lovat alla ett gratis fodral men nu har vi en annan lösning nämligen ett iPhone-plåster.

Det måste minst sagt vara ett par driftiga entreprenörer med en smula humor som kommit på den lösningen, de små plåstren kommer i ett 6-pack, du får ett i varje färg: grå, ljus-grå, grön, blå, beige och lila.

Priset ligger på $4.99 och du hittar de hos Etzy

Du placerar plåstret enligt bilden vilket då täcker ”skarven” och de ska få antenn-problemet att försvinna. Vi kan tillägga att det inte väntas bli lika stort problem i Sverige som i USA. Anledningen till det är att det amerikanska 3G-nätet inte är det bästa, i Tyskland har detta problem inte alls varit lika stort och även det svenska nätet ska vara bra.

Apple har problem med nya iPhone 4

Nu medan vi går och väntar på att den nya Apple iPhone 4 ska komma till Sverige så får vi nöja oss med att läsa om dess framgångar och motgångar.

IPhone 4 ska enligt flertalet operatörer börja säljas under Juli månad och det får vi se om de kan hålla, man kan redan nu ställa sig på intresselistor hos bland annat Tre, Telia och Telenor. Är man sugen på en redan nu kan man exempelvis resa till Storbritannien där man kan köpa en o-låst iPhone, det är då inga problem med att få svenskt tangentbord och svenskt språk, stöd för det är förinstallerat.

Fortsätt läsa ”Apple har problem med nya iPhone 4”