Apple’s nya LED Cinema Display

Under gårdagen presenterade även Apple sin nya 27-tums skärm. Bildskärmen är av typen LED-skärm med en betraktningsvinkel på hela 178 grader. LED Cinema Display som bildskärmen heter har inbyggd iSight webbkamera, mikrofon och 49 watts högtalare.

LED Cinema Display är en 16:9 bildskärm som har en upplösning på 2560×1440 pixlar. Skärmen är också miljövänlig så den fått utmärkelserna EPEAT Gold och ENERGY STAR 5.0 Vill du läsa mer om skärmen kan du besöka Apple

Lenovo ThinkPad T410i med Core i3

Lenovo ThinkPad T410i har fått intels senaste 2,13 Ghz processor vid namn Core i3-330M, en 14,1-tums WZGA LED-skärm, integrerad grafik, 2GB ramminne, en 250GB’s hårddisk och en DVD-brännare.

Dessa specifikationer gör ThinkPad T410i till en högpresterande laptop för dig med ganska stora krav. Datorn är även utrustad med WiFi, 4-cells batteri och en 2-Megapixels kamera. Hos LogicBuy kan du köpa Lenovo ThinkPad T410i för $778 med gratis frakt.

Världens första Android-TV från Sverige

People of Lava kommer tillverka den första tv-apparaten från Sverige på årtionden, med andra ord är det på tiden att ett nytt elektronikföretag från Sverige tar för sig.

TV’n kommer in i beta-testnings fasen nu till sommaren. Den första modellen kommer ha en 42-tums full-HD LED-skärm och kosta mellan $2000-$2500. Den kommer följas upp med en 47-tums och en 55-tums modell. Fortsätt läsa ”Världens första Android-TV från Sverige”

Philips LivingColors lyser med den färg du önskar

Med Philips LivingColors kan du enkelt med en fjärrkontroll styra färgen på belysningen. Det är en mycket trevlig pryl som låter dig anpassa färgen på belysning efter situation, inredning eller tycke.

Denna lampa är nämligen kapabel att visa tusentals nyanser av färger tack vare sina färgade LED-lampor och sin smarta fjärrkontroll.

Fjärrkontrollen drivs av tre stycken AAA-batterier och med den kan du sätta på/av lampan, justera ljusstyrkan samt ställa in färgen den ska lysa med. Fortsätt läsa ”Philips LivingColors lyser med den färg du önskar”