HTC One M9

Bilder på nya HTC One M9 är nu läckra och de ser ju minst sagt fint ut, men det känns som att alla mobiltillverkare hela tiden strävar mot varandra.  Htc one M9 kommer komma i både grått och guld.

HTC-one-M9-grey

Denna smartphone kommer köra Android 5.0 (Lolipop), ha en 5 tums skärm, ha en 8-kärnig processor på 2.0 Ghz, 3gb ramminne en schysst kamera och 32gb lagringsutrymme som r utökningsbart med microSD-kort.

Vad tycker du, är det en telefon för dig?

 

HTC kommer släppa en Läsplatta

HTC’s CEO har nu bekräftat att företaget åtminstonde håller på och utveklar en tablet/läsplatta och de hoppas på att den fyller upp konsumenternas behov. Han vill däremot inte lämna några detaljer kring den nya läsplattan men det sprids rykten om att en modell vid namn HTC Flyer är under utveckling och kanske kan släppas under juni 2011. HTC Flyer är en tablet med en 7-tums skärm, Android 3.

HTC 7 Pro

Här har du en liten värsting från HTC som kör Windows Phone 7 som operativsystem, modellen heter HTC 7 Pro och kommer under februari att börja säljas i Storbritannien, när mobiltelefonen kan komma till Sverige är ännu okart.

HTC 7 Pro’s specifikationer

HTC 7 Pro är en av de telefonerna där vi kommer få se ad Windows Phone 7 som operativsystem går för, HTC 7 Pro är utrustad med en 1GHz Snapdragon processor, 8 GB lagringsutrymme, en 5 megapixels digitalkamera vilken är kapabel att spela in 720p HD-video.

Bildskärmen i HTC 7 Pro är en glidskärm med touch på 3,6 tum med 800×480 pixels, under glidskärmen döljs landskapstangentbordet vilket har QWERTY-standard,

HTC Wildfire – Billig lur med Android 2.1

HTC har nu presenterat ännu en mobiltelefon i sitt sortiment, denna gång var det dags för HTC Wildfire vilken kör Android 2.1 som operativsystem och är tänkt att vara ett billigare alternativ till t.e.x. HTC Desire och HTC Legend som vi tidigare skrivit om.

Wildfire är utrustad med en Qualcomm MSM7225-processor med en hastighet av 525MHz. Wildfire kör precis som storebröderna HTC´s gränssnitt Sense ovanpå Android 2.1. Mobiltelefonen har ett inbyggt flashminne på 512MB vilket utbyggbart med en microSD kortplats. RAM-minnet ligger på 384MB

Fortsätt läsa ”HTC Wildfire – Billig lur med Android 2.1”

HTC Legend

HTC legend har nu kommit, det är en mobiltelefon som kör på operativsystemet Android 2.1, några källor säger att den kommer till Europa under nästa månad, det hoppas vi på.

Om man jämför HTC Legend med HTC Hero så har den fått en liten processorförbättring med en hastighet på 600Mhz  istället för 529MHz. Skärmen är en AMOLED skärm vilken är ljusstark och bra på färgåtergivning.

Fortsätt läsa ”HTC Legend”

HTC Hero

HTC Hero är en touchmobil med baserat på Android. Mobilen finns i både svart och vitt.

Det nya med modellen Hero är att man satsat på bättre synkronisering med sociala nätverk såsom twitter och facebook.

HTC Hero är en snygg och välbyggd lur.