iPoddocka för kasettspelaren

Nu kan du spela låtar från din iPod i bilen utan FM-sändare och liknande, det enda du behöver är en gammal kassettspelare. Namnet på denna iPod-docka är iDeck, den tillåter dig även att koppla in andra ljudkällor genom dess 3,5 mm ljudport.

Priset på denna docka är $37.99 och du kan läsa mer eller köpa den hos NewEggMall.

Panasonic Stereo till iPhone och iPod Touch

Ja nu kommer Panasonic med en ny stereo till din iPhone eller iPod Touch, namnet på stereon är D-Dock SC-H40.

Stereon är av ultratunn typ och är gjord för din iPod Touch eller iPhone, den har inbyggda högtalare, digital förstärkare plus en CD-spelare. D-Dock SC-H40 är även utrustad med AM/FM-mottagare och en SD/SDHC/SDXC minneskortsläsare.

Bakom en skjutdörr kan du docka din iPhone eller iPod Touch utan att den syns och allting kan kontrolleras med den medföljande fjärrkontrollen. Men din iPhone eller iPod Touch behöver inte vara dockad utan den kan via Blåtand spela upp dina favoritlåtar. Fortsätt läsa ”Panasonic Stereo till iPhone och iPod Touch”

Pianotangenter till din iPhone

Ion Audio iDiscover Keyboard är ett tillbehör till din iPhone som tillåter dig som är musikintresserad att spela piano i din iPhone.

Med företagets egna App kan du spela på de 25 tangenterna. iDiscover Keyboard har även en ljudutgång och hörlursuttag. Enheten kan även fungera som MIDI tangentbord till din dator.

Detta verkar vara ett mycket roligt tillbehör för den pianospelande som äger en iPhone.

Läs mer på iDiscover Keyboard

B&W iPod-docka

B&W eller Bowers & Wilkins som de heter har en otroligt vacker produkt, nämligen en iPoddocka vid namn Zeppelin Mini.

Zeppelin mini har anslutningar till din iPod med 30-pins kontakt eller annan mp3-spelare med 3,5 mm ljudport. Den kan även streama musik från både PC och Mac genom den medföljand USB-kabeln.

Zeppelin Mini kan synkas till din iPod eller iTunes. Förstärkaren lämnar ut 2x18W och det medföljer en snygg liten fjärrkontroll.

Avslutningsvis tycker vi att B&W’s Zeppelin Mini är en mycket vacker liten docka. Priset ligger på $399.95 och vill du läsa mer om denna iPoddocka kan du gå in på B&W’s hemsida.

Logitech S315i iPod- & Iphonedocka

Här har vi en smart liten vacker skapelse från Logitech, nämligen Logitech S315i vilken är en snygg Iphone- & Ipoddocka.

Logitech S315i är anpassad till både Iphone och iPod men kan anslutas till andra mp3-spelare eller mobiltelefoner genom en 3,5mm port.

Denna docka är lite extra smart då den har ett inbyggt laddningsbart batteri viket räcker i upp till 20 timmar.

Sammanfattningsvis är Logitech S315i snygg, smart och klockren för din iPod/Iphone.