Coola hörlurar som ser ut som Patroner

Här har vi en pryl för dig som gillar annorlunda och coola prylar, nämligen ett par hörlurar vilka har ett utseende som 9mm patroner.

Munito är tillverkaren och modellerna heter Siti S, Siti G, vilka är tillverkade i titanium med silverfärg eller guldfärg. Känner du dig lite extra rik kan du köpa de i 18K guld för $259. Priset för titanium-modellerna är $159 och de kan köpas via Munito’s hemsida

DroboPro FS en NAS med plats för 8 diskar

Här har vi ytterligare en Nätverksdisk från Data Robotics med plats för hela 8 hårddiskar. DroboPro FS är en kombination av filserver och nätverksdisk, en storebror till Drobo FS med plats för 4 hårddiskar som vi tidigare skrivit om.

DroboPro FS är utrustad med två nätverksuttag för uppkoppling mot dubbla internetanslutningar för större säkerhet. De åtta diskarna ger tillsammans en lagringskapacitet på upp till 16TB. Priset för DroboPro FS utan diskar är ca $2000 och med 16TB är priset ca $3600.

Smarta elkablar som borde bli standard

Här har vi en otroligt smart och trevlig koncept på hur diverse strömsladdar skulle kunna se ut, det är fyra designers vid namn Lee Ji Eun, Yi-Seo Hyeon, Heo-Hyeoksu och Jeong Minhui som tagit fram konceptet för Line Block.

Konceptet går ut på att man kan slippa trassliga kablar genom att knäppa ihop dom lite likt lego de bitar där de går i samma riktning, detta är ju både smidigt och skulle bli snyggt i våra vardagsrum. En riktigt smart pryl med andra ord!