Koppla in Nintendo Wii med HDMI

Ja du hörde rätt, nu kan du med Wii2HDMI koppla in ditt Nintendo Wii till din tv med HDMI. Priset för hdmi-adaptern ligger på $39,95 och kan köpas här.

Adaptern fungerar med en gång med ditt Nintendo Wii, bara att koppla in. Den fungerar dessutom med alla bildinställningar: NTSC 480i 480p och PAL 576i. Smart pryl om du föredrar HDMI framför komposit.

iPoddocka för kasettspelaren

Nu kan du spela låtar från din iPod i bilen utan FM-sändare och liknande, det enda du behöver är en gammal kassettspelare. Namnet på denna iPod-docka är iDeck, den tillåter dig även att koppla in andra ljudkällor genom dess 3,5 mm ljudport.

Priset på denna docka är $37.99 och du kan läsa mer eller köpa den hos NewEggMall.

Koppla upp din iPhone till din docka trådlöst

Med iSkin Cerulean RX kan du trådlöst koppla upp din Apple iPhone 3G, iPhone 3GS eller iPod trådlöst till din befintliga docka. iSkin Cerulean RX överför ditt ljud trådlöst genom bluetooth (blåtand) och på så sätt blir din docka mer användarvänlig. Riktig smart pryl måste vi säga!

Bär din iPad eller mobiltelefon med stil

Nu kan du bära din iPad med stil, dessa snygga läderfodral från Saddleback är av högsta kvalité och är minst sagt stilrena. De tillverkas i läder av högsta kvalité och säljs i fyra olika stilar: Carbon Black, Tobacco Brown, Chestnut och Dark Coffee Brown.

De finns i tre olika storlekar, small för din iPhone, mindre digitalkamera eller andra mobiltelefoner, medium för något större digitalkameror eller mindre läsplattor samt large som passar som handen i handsken till en iPad eller liknande.

Fortsätt läsa ”Bär din iPad eller mobiltelefon med stil”

HTC Wildfire – Billig lur med Android 2.1

HTC har nu presenterat ännu en mobiltelefon i sitt sortiment, denna gång var det dags för HTC Wildfire vilken kör Android 2.1 som operativsystem och är tänkt att vara ett billigare alternativ till t.e.x. HTC Desire och HTC Legend som vi tidigare skrivit om.

Wildfire är utrustad med en Qualcomm MSM7225-processor med en hastighet av 525MHz. Wildfire kör precis som storebröderna HTC´s gränssnitt Sense ovanpå Android 2.1. Mobiltelefonen har ett inbyggt flashminne på 512MB vilket utbyggbart med en microSD kortplats. RAM-minnet ligger på 384MB

Fortsätt läsa ”HTC Wildfire – Billig lur med Android 2.1”

MC-hjälm med backspeglar i visiret

Här har vi en riktigt smart pryl, nämligen en mc-hjälm med inbyggda speglar vilket gör att mc-föraren kan se bakåt utan att vrida på sig eller ha traditionella backspeglar på styret. Bilden syns i den övre kanten av visiret och man använder speglar istället för lcd-skärmar, det behövs alltså ingen ström för att visa bilden.

Prototyper har man tillverkat sedan 2004 men nu finns det ute till försäljning för $375, du kan köpa dessa smarta hjälmar hos Reevu.