Corsair nya Reactor och Nova Serier

Nu kommer Corsairs nya serier SSD-diskar, flashhårdiskar. Corsair är sedan tidigare en av de ledande hårddisktillverkarna.

Det som är nytt med dessa diskar är deras hårddiskar är att de är förbättrade och har en högre läs- och skrivhastighet än tidigare hårddiskar.

Reactor serien kommer i två varianter, den ena med 60GB lagringsutrymme och den andra med 120GB. Dessa hårddiskar använder sig av den nya kretsen JMicron JMF612. Denna krets tar upp 128GB DDR2 minne för bästa kapacitet. 120GB Reactor Series SSD har en läshastighet på 250MB/s och en skrivhastighet på 170MB/s medans 60GB Reactor Series SSD har en läshastighet på 250MB/s och en skrivhastighet på 110MB/s. Fortsätt läsa ”Corsair nya Reactor och Nova Serier”

2011 års modell av Porsche Cayenne

Här kommer lite härliga bilder på 2011 års modell av Porsche Cayenne, den fyrhjulsdrivna sportbilen. Nytt för denna modell är en upphottning som gjort den fräckare och snyggare.

Något annat som också är nytt för nästa års modell är introduktionen av Cayenne S Hybrid, Porsches första hybridbil. Hybridbilen har en 3.0 liters superladdad V6-motor kombinerad med en 47 hästars elmotor vilka tillsammans kan leverera hela 380 hästkrafter. Fortsätt läsa ”2011 års modell av Porsche Cayenne”

Shuttle XS35 – En 3,3cm tjock dator

Shuttle XS35 PC är namnet på en ny liten stationär minidator, den är endast 3,3cm tjock och är mindre än de flesta konkurrenter. Minidatorn Shuttle XS35 PC kommer snart att visas på mässan CeBIT 2010 nästa månad.

Prestandan är ganska god, processorn är en Intel Atom D510 processor med en hastighet på 1,6Ghz och den är även utrsutad med NVIDIA ION grafik med ett NVIDIA GT218 grafikkort. Detta gör den kapabel att spela upp HD-video. Fortsätt läsa ”Shuttle XS35 – En 3,3cm tjock dator”

i-Tab jälper dig spela gitarr

i-Tab är en liten pryl med en 5-tums touchskärm som hjälper dig spela gitarr. Du kan nämligen fästa den på gitarren.

i-Tab hjälper dig genom att den fungerar som en elektronisk sångbok.

Den har en inbyggd högtalare, hörlurssladd, penna, USB-port, TV-ut och 4GB lagringsutrymme. Vid köp ingår 30 sånger med tabs, men fler kan köpas i online-shopen.

Denna pryl kommer ut till försäljning i april och priset kommer ligga på $199. Mer info på i-Tab

Baksida i titanium till din iPhone

Nu ska ni få se vad en kreativ kille gjort med sin iPhone. Han var trött på sin baksida gjord av plast så han har gjort en som passar din iPhone i både titanium och aluminium.

Finishen är klockren och vi måste säga att vi är imponerade, dels för att baksidan är så välgjord men också för att telefonen fortfarande fungerar.

När det först skrevs om den så var det många som trodde den var fejkad eller inte fungerade så skaparen tog och gjorde en video för att bevisa att hans iPhone fungerar. I videon visar han också tidigare versioner av baksida med lite lägre finish.

För att läsa mer eller se filmen kan du besöka Engadget.

Kipsch’s Image S4 och S4i

Nu har Kipsch släppt ett par mycket snygga hörlurar vid namn Image S4 och Image S4i. Det som är lite extra smart är de tre knappar och dess iPhone mikrofon.

Hörlurarna är svarta och vita och mycket stilrena.

Priset sägs landa på $99 och det ryktas om att det kanske kommer några fler färgkombinationer men det vet vi inte ännu. De kommer snart gå att få tag i i Apple-butiker. Mer information hittar du på Kipsch´s hemsida.

Skype i din TV

Tidigare har både Pansonic och LG gått ut med att de kommer med HDTV´s som stödjer Skype och nu vill inte samsung vara sämre.

Samsung har officiellt sagt att deras nya 7000 och 8000 serier kommer stödja samtal med skype. Det ska finnas stöd för både röstsamtal och videosamtal. Enligt rykten från CES så ska kameror som till Samsungs tv-apparater kosta cirka $200
.