Bilder på XBOX 360´s nya moderkort?

Ryktena kring Microsofts möjliga uppdatering av XBOX 360 har funnits ett tag och nu börjar det bli dags för Microsoft att släppa en uppdatering.

Här får du se en bild av det nya påstådda moderkortet till den nya XBOX 360 som ser ut att kunna bli både mindre och tunnare. Detta kan de göra tack vare att den nya designen ”Valhalla” tillåter GPU’n och CPU’n att vara på samma sätt. På så sätt får vi en mindre, mer energieffektiv och tystare XBOX 360 då det bara behövs en fläkt.

Project Natal, XBOX

Project Natal är ett projekt Microsoft jobbat med till Xbox 360. Det hela går ut på att istället för att ha sensorer i en handkontroller för att styra sitt spelande så ska man med enbart rörelser kunna styra sitt spelande.

Det hala bygger på rörelsesensorer, kameror och mjukvara det är kombinationen av dess som gör det unikt, det hala beräknas kosta under $100 och det låter ju lovande, det återstår och se om de får fram något roligt spel som utnyttjar tekniken i Project Natal till Xbox 360 på bästa sätt.

Project Natal sägs släppas under sommaren 2010, vi ser verkligen fram emot detta!

Kolla in filmen för att se vad det går ut på:

Microsoft Xbox 360

Ja det finns ju ett gäng olika tv-spelskonsoller på marknaden och en av dom är Microsofts Xbox 360.

Xbox 360 finns i många olika specialversioner men de som är populärast är Xbox 360 Arcade som är den enklaste versionen och den andra är Xbox 360 Elite som är en version med band annat större hårddisk.

Detta är en konsol med stora möjligheter och många olika spel.