Små söta Batman USB-minnen

Nu kommer Mimoco som designar USB-minnen med en serie minnen med Batmanmotiv. De ser ut att vara av oerhört hög kvalite och är väl till och med lite gulliga? De säljs i en begränsad upplaga på 5000st och kommer med Batman Mimibot bakgrundsbilder, skärmsläckare och avatarer på minnet.

Om du är sugen på att köpa ett Batman usb-minne så finns de med lagringskapaciteter på 2GB, 4GB, 8GB och 16GB, priserna är mellan $19,95 och $49,95 och kan köpas hos Mimoco’s Webbshop

USB-minne i form av Stövel

Här har vi ett annorlunda USB-minne som har formen av en stövel, USB-minnet har en lagringskapacitet på 2GB vilket kanske inte är så mycket och hurra för och är 5cm långt. Det har tillverkats för att fira ett 50-års jubileum och du hittar det hos Dr Martens för $25.

8GB usb-sticka som laddar din mobiltelefon

Powerstick 8GB är namnet på denna USB-sticka som är ett kombinerat USB-minne och USB-laddare som kan ladd mobiltelfoner eller liknande enheter. Kort och gott en smart pryl i snygg förpackning.

Powerstick 8GB har som namnet säger 8GB lagringsutrymme och kan ladda enheter genom en Mini-USB port eller med adaptrar till Blackberry, Sony Ericsson, LG, Samsung, Nokia och Palm. Om du vill ha en powerstick så finns de hos Powerstick för $99,50 och i färgerna ljusblått, gult, rosa, rött, lila samt svart.

Kingstons USB-minne med 256GB lagring

Nu kommer minnestillverkaren Kingston med ett USB-minne med hela 256GB lagringskapacitet.

Minnet får modellnamnet DataTraveler 310. Läshastigheten på detta USB-minne är på 25MB/sek och skrivhastgheten på 12 MB/sek.

Så Kingston DataTraveler är ett USB-minne för dig som kräver mycket lagring och kanske vill ha en ersättare till din klumbiga externa hårddisk.