HTC 7 Pro

Här har du en liten värsting från HTC som kör Windows Phone 7 som operativsystem, modellen heter HTC 7 Pro och kommer under februari att börja säljas i Storbritannien, när mobiltelefonen kan komma till Sverige är ännu okart.

HTC 7 Pro’s specifikationer

HTC 7 Pro är en av de telefonerna där vi kommer få se ad Windows Phone 7 som operativsystem går för, HTC 7 Pro är utrustad med en 1GHz Snapdragon processor, 8 GB lagringsutrymme, en 5 megapixels digitalkamera vilken är kapabel att spela in 720p HD-video.

Bildskärmen i HTC 7 Pro är en glidskärm med touch på 3,6 tum med 800×480 pixels, under glidskärmen döljs landskapstangentbordet vilket har QWERTY-standard,

Sony Ericsson Xperia Arc

Snart kommer Sony Ericsson’s nya flaggskepp Xperia Arc, den presenterades nämligen på elektronikmässan CES under helgen. Operativsystemet är Android 2.3 den har en Snapdragon processor på 1Ghz, en så kallad Reality Display på 4.2-tum, en kamera på 8,3 megapixel och är endast 8,7mm tunn.

Sony Ericsson Xperia ARC nästa storsäljare?

Sony Ericsson Xperia ARC är med andra ord en liten värsting som säkert kan komma bli en storsäljare och jag skulle mer än gärna känna på den i verkligheten. Xperia Arc är dessutom utrustad med en mini-HDMI port och skärmen vilken är en Reality Display med en upplösning på 854 x 480 pixels jämförs med iPhones Retina-skärm.

Här följer en liten demo-video på Sony Ericsson Xperia ARC:

Dell Streak, en tablet på 5 tum

Ja nu har Dell gett sig in i matchen med iPad och andra tablets, de har tagit fram en egen tablet i mellansegmentet vilken egentligen är en förvuxen mobiltelefon med Android 1.6. Deras nya tablet heter Dell Streak och den har nu börjat säljas i Storbrittanien.

Dell Streak är utrustad men en 5″ skärm och har goda anslutningsmöjligheter, den är utrustad med Wi-Fi, Bluetooth och 3G. Processorn är den populära Snapdragon-processorn på 1 Ghz vilket ger den bra fart.

Fortsätt läsa ”Dell Streak, en tablet på 5 tum”