Shuttle I-Power GXT externt grafikkort

Shuttle I-Power GXT är ett litet externt grafikkort för dig som vill förbättra grafikprestandan på din dator. Innanför skalet gömmer sig en ATI Radeon HD 4650 som man kopplar upp genom en GXP-port som ser ut som en större HDMI-port.

Med denna inkopplas kan du mer än tiodubbla grfikkapaciteten. Men för dig som är lite teknisk så kan vi säga att denna enhet egentligen ger dig en PCI-Express port att leka med. Du kan nämligen koppla ur grafikkortet och plugga in något annat du önskar, så som ett tv-kort eller ett USB 3.0 kort.

Shuttle XS35 – En 3,3cm tjock dator

Shuttle XS35 PC är namnet på en ny liten stationär minidator, den är endast 3,3cm tjock och är mindre än de flesta konkurrenter. Minidatorn Shuttle XS35 PC kommer snart att visas på mässan CeBIT 2010 nästa månad.

Prestandan är ganska god, processorn är en Intel Atom D510 processor med en hastighet på 1,6Ghz och den är även utrsutad med NVIDIA ION grafik med ett NVIDIA GT218 grafikkort. Detta gör den kapabel att spela upp HD-video. Fortsätt läsa ”Shuttle XS35 – En 3,3cm tjock dator”