Sanyo vattentät fullHD videokamera

Nu har Sanyo lanserat den nya videokameran Xacti VPC-CA102YL vilken både är kapabel att spela in 1080p fullHD video samtidigt som den klarar av 10 fots djup (~3m).

Använder du dig av ett 64GB SDXC minneskort kan du spela in 480minuters fullHD-film, vill du ta stillbilder så har Xacti VPC-CA102YL hela 14 megapixels upplösning och har 5x optisk zoom, allt detta i en mycket kompakt förpackning. Sanyo har alltså lyckats göra högpresterande videokamera i kompakt format.

Videokameran är dessutom utrustad med en 38mm vidvinkellins samt en 2.7-inch TFT LCD-skärm. Sanyo Xacti VPC-CA102YL har en Mini-HDMI port och ett laddningsbart lithium-ion batteri du kan ladda genom en usb-port.

Mer kan du läsa i Sanyo’s Press Release

Sanyo Xacti VPC-SH1

Sanyo Xacti VPC-SH1 är en smidig liten videokamera som släpps i februari är en av industrins minsta, lättaste och tunnaste kameror.

Sanyo Xacti VPC-SH1 är en videokamera som klarar av att spela in i fullHD och dessutom i vidvinkel om så skulle önskas, riktigt kul! Med vidvinkel-onjektiv kan man ha kul.

Priset sägs landa på $399.99 vilket är ett ganska normalt för en schysst kompakt fullHD-kamera. Sanyo Xacti VPC-SH1 kommer du kunna köpa i både svart och rött.