Radiostyrd LEGO grävmaskin

radiostyrd-lego-gravmaskin

Här har vi en en dröm för många barn, särskilt pojkar. Först och främst är det en stor vrålhäftig grävmaskin man själv får bygga ihop i LEGO, men om inte det skulle vara nog så är den också radiostyrd!

Den mäter 45cm och drivs två vanliga elmotorer samt 4 linjära motorer som får armen att röra sig precis som på en riktig grävmaskin. Den styrs av två infraröda kontroller och kan köra, gräva, snurra osv. Den kostar 1799kr och mer kan du läsa i LEGO’s shop

Passa även på att läsa om en annan Radiostyrd Grävmaskin vi tidigare skrivit om.

radiostyrd-lego-gravmaskin

Radiostyrd grävmaskin, den perfekta strandleksaken

RC Despe EC280MG Excavator är en radiostyrd grävmaskin som gör dig till ett barn igen. Detta är en imponerande radiostyrd leksak, den är tillverkad i skala 1:14,5 av Despe i Italien.

Det är en mäktig maskin på cirka 30 kilo som körs på 6 stycken elmotorer med 4 stycken 7,2 volts batteripaket. Grävmaskinen styrs med hälp av en 8-kanals radiokontroll och priset ligger på $4,500, så det är ingen billig leksak.

Fortsätt läsa ”Radiostyrd grävmaskin, den perfekta strandleksaken”

Sugen på att flyga helikopter?

Om du är sugen på att flyga helikopter kan du nu för en mycket billig peng göra det.

Nu snackar vi självfallet om en radiostyrd helikopter och inget annat.

De har den senaste tiden rasat i pris och hur kvaliteten är varierar från fall till fall. Oftast finns det inte reservdelar till dessa små helikoptrar utan det är billigare att köpa sig en ny.

Dessa små radiostyrda leksakshelikoptrar lämpar sig endast för att flyga inomhus med (Gärna i en gymnastiksal) eller möjligtvis utomhus om det är 100% vindstilla. Fortsätt läsa ”Sugen på att flyga helikopter?”