Windows 10 släpps 29 Juli

Den 29 juli släpper Microsoft sitt nya operativsystem Windows 10. Det kommer vara gratis att uppdatera till Windows 10. Microsoft säger också att det kommer vara den sista versionen av Windows någonsin, man kommer bara skicka ut uppdateringar på 10:an

Microsoft presenterar 3 nya 720p LifeCams

Namnet på dessa nya webbkameror från Microsoft är HD-5000, HD-5001 och HD-6000 i serien LifeCams. Det de har gemensamt är att de har en HD-upplösning på 720p samt att de använder sig av företagets nya TrueColor-teknologi som ska ge bra färg och ljussättning även i de värsta ljussättningarna.

Om du är sugen på någon av dessa så kommer HD-5001 rulla ut denna månad till priset av $50 och HD-6000 kommer ut under april till ett pris av $60. Så ta chansen till en riktigt schysst webbkamera.

Project Natal, XBOX

Project Natal är ett projekt Microsoft jobbat med till Xbox 360. Det hela går ut på att istället för att ha sensorer i en handkontroller för att styra sitt spelande så ska man med enbart rörelser kunna styra sitt spelande.

Det hala bygger på rörelsesensorer, kameror och mjukvara det är kombinationen av dess som gör det unikt, det hala beräknas kosta under $100 och det låter ju lovande, det återstår och se om de får fram något roligt spel som utnyttjar tekniken i Project Natal till Xbox 360 på bästa sätt.

Project Natal sägs släppas under sommaren 2010, vi ser verkligen fram emot detta!

Kolla in filmen för att se vad det går ut på: