Atlantic Technology WA-50 ger dig trådlös ljudöverföring

Atlantic Technology har nu gjort en pryl vid namn WA-50 som ger dig möjlighet att överföra din ljudsignal trådlöst till exempelvis till din subwoofer eller till ett annat rum.

Atlantic Technology WA-50 överför ditt ljud genom RCA trådlöst, du kan använda modulerna för att spela samma musik i flera rum utan att behöva dra en kabel, räckvidden är 50 meter alternativt 100 meter om inga hinder finns mellan modulerna. WA-50 har 3 inbyggda frekvenser du kan välja mellan, på så vis kan du använda upp till 3 par enheter samtidigt för att trådlöst överföra 3 ljudsignaler. Pricet för Atlantic Technology WA-50 ligger på $199 och extra mottagare kan köpas till för $89 styck, de kan nu köpas hos Amazon

Zoom H1 en smidig diktafon spelar in 24-bit, 96 kHz Stereo

Här har vi en liten och smidig diktafon i hög kvalité till ett rimligt pris. Diktafonen är kapabel till att spela in ljud i 24 bitar i upp till 96kHz. Den spelar även in Stereoljud och det kan den göra tack vare sina dubbla mikrofoner.

Zoom H1 har upp till 10 timmars batteritid på ett enkelt AA-batteri och har upp till 32GB lagringsutrymme genom sin microSDHC-port. Priset på denna diktafon är$99.

Lurar för finsmakarn

Sony Ericsson erbjuder dig ett par riktigt schyssta trådlösa lurar nämligen HBH-IS800.

De är trådlösa med hjälp av Bluetooth (Profil: A2DP) och har en taltid på 4 timmar och en standbytid på 270 timmar. De har en inbyggd mikrofon och fungerar som headset.

HBH-IS800 har en räckvidd på maximalt 10 meter och kostar från ca 770kr, mer information om vart du köper denna hittar du på prisjakt.

Sammanfattningsvis ett par riktigt coola trådlösa lurar från Sony Ericsson för dig med både smak och lite stålar.