Kingston 2,400MHz HyperX

Ja Kingston’s 2,400MHz HyperX ram-minne är världens snabbaste Intel Certifierade ram-minne. Dessa minnen är något för dig som säker de bästa DDR3-minnena till Core i7. Hastigheten är ju som du förstått 2,4GHz och Kingston lär gå omkring med ett stort leende på läpparna dessa dagar då detta bör öka försäljningen av Kingston 2,400MHz HyperX minnen.

Kingstons USB-minne med 256GB lagring

Nu kommer minnestillverkaren Kingston med ett USB-minne med hela 256GB lagringskapacitet.

Minnet får modellnamnet DataTraveler 310. Läshastigheten på detta USB-minne är på 25MB/sek och skrivhastgheten på 12 MB/sek.

Så Kingston DataTraveler är ett USB-minne för dig som kräver mycket lagring och kanske vill ha en ersättare till din klumbiga externa hårddisk.

Kingston kommer med 512GB SSDNow V+ SSD

Tidigare denna månad gick Kingston ut med sin nya Serie SSD-hårddiskar med namnet SSDNow V+, då gällde det en hårddisk på 30GB men nu kommer de med en variant med betydligt större lagringskapacitet, nämligen 512GB.

En nyhet med SSDNow V+ serien är att den har support för Windows 7 Trim funktion som förlänger livslängden på hårddisken då den undviker radera data i onödan.

Denna serie hårddiskar har en läshastighet på 230MB/s samt en skrivhastighet på 180MB/s. Med en SSDNow V+ från Kingston kan du snabba upp din laptop eller liknande ordentligt.