JVC visar upp 50-tums 21:9 fullHD 3D-TV

Ja som rubriken lyder så har JVC nu visat upp sin nya prototyp på en 50-tums fullHD 3D-TV med ett bildförhållande på 20:9. Det sägs att den kan komma lanseras i USA senare under året, när den kommer till Europa verkar dessvärre oklart.

Det va ju som med så många andra prylnyheter i dessa tider på CES 2011 denna TV-apparat visades upp, de ska bli intressant och se vad dessa tv-apparater kommer komma kosta och när de når sverige.

Skulle du kunna tänka dig köpa en JVC 50″ fullHD 3D-TV?

JVC Everio GZ-HM1 en fullHD-kamera

Nu har JVC presenterat sitt nya flaggskepp bland videokamerorna nämligen JVC Everio GZ-HM1 som är kapabel till att spela in Full HD samt spela upp 1080p genom hdmi-porten direkt till din TV. Videokameran är utrustad med en CMOS sensor på 10.62 megapixel och är utrustad med en optisk bildstabilisator och en HD lins från Konica Minolta.

JVC Everio GZ-HM1 är utrustad med 64GB internt lagringsutrymme som rymmer 6 timmars filminspelning på högsta kvalite. Men lagringsutrymmet kan givetvis byggas ut med ett SD eller SDHC minneskort. Videokameran har även funktioner som låter den spela in 600bps samt ta stillbilder. Priset ligger för tillfället på $1199.95

Fortsätt läsa ”JVC Everio GZ-HM1 en fullHD-kamera”