Apple iPhone 7

Nu har Apple iPhone 7 och Apple iPhone 7 Plus börjat nå sina köpare. Designen på iPhone 7 bygger vidare på den fårn iPhone 6. Man har kommit med nya färger, mattsvart och blanksvart. Man har tagit bort hörlursuttaget och hänvisar till att använda bluetoothhörlurar eller hörlurar med Lightningkontakt.

Telefonen är nu officiellt vattentät med IP-klassningen IP67.

En annan nyhet för denna generation är att det slopat 16GB varianterna vilket verkligen var på tiden. Man erbjuds nu köpa iPhone 7 med minnesstorlekarna 32GB, 128GB eller 256GB.

I Apple iPhone 7 Plus sitter det nu två linser, en vidvinkel- och en telelins, dessa gör att man nu får 2x optisk zoom.

Världens minsta iPhone Case

Här har du världens minsta iPhone Case med namnet Just A Loop vilket består av ett enkelt elastiskt band du spänner fast runt din iPhone, på så vis kan du lägga ner mobilen på bordet utan att vara rädd för repor.

Men självklart passar dessa band på fler telefoner än just bara iPhone, bara de har ungefär samma storlek, det är bara att testa. Känner du dig sugen på dessa elastiska band Just A Loop kan du köpa de hos Just A Loops webbshop för endast €10

Griffin CarTrip kopplar din iPhone till bilen genom ODB-II

Med Griffin CarTrip kan du koppla upp din iPhone till bilen genom ODB-II kontakten som de flesta bilar efter 1996 är utrustade med. iPhonen utrustar du med Appen CleanDrive och sedan ansluts enheten till iPhone genom Bluetooth.

Det är inte tänkt att man ska trimma bilen eller så utan när Griffin CarTrip är inkopplad kan du se din bränsleförbrukning vid olika varvtal, se grafer över hastighet och acceleration. Förutom att förbättra din bränsleförbrukning kan du med Griffin CarTrip och CleanDrive så kan du läsa av felkoder och exempelvis få svar på vilka problem som får servicelampan att lysa.

Priset kommer ligga på $89.99 och du kan läsa på Griffins hemsida där det kommer information om hur man kommer kunna köpa enheten.

Snyggt iPhone Case – iMojito iPhone Case

Här har vi ett nytt iPhone Case vid namn iMojito iPhone Case vilket har en säregen design. Fodralet är gjort utav läder och har blåa detaljer och smarta fickor för kreditkort eller visitkort. Telefonen hålls på plats med hjälp av en gummisnodd.

Är du sugen på detta iPhone Case kan du köpa det hos Malcolm Fontier för $35 det finns också en modell för endast kort och visitkort vid namn Mojito Wallet vilken kostar $25.