Nokia N9 med Intel Atom 1,2GHz?

Nokia N9 är namnet på ännu en av Nokias kommande mobiltelefoner, man väntar sig att den eventuellt kommer att presenteras under MWC (Mobile World Congress) 2011 och möjligtvis kan Nokia N9 börja säljas under 3:e kvartalet.

Prestandan på Nokia N9 verkar bli mucket god då det ryktas att den kommer utrustas med en Intel Atom processor med en klockfrekvens på 1,2GHz. Andra egenskaper som gör att Nokia N9 ser ut att bli Nokias nya flaggskepp är att den kommer komma installerad med MeeGo som operativsystem och den kommer även låna en 12 megapixels digitalkamera från Nokia N8, en grym mobil helt enkelt.

Macbook Pro med i7 blir varmare än någonsin

De nya versionerna av Apple Macbook Pro med Intel i5 och i7 processorerna har ju visat sig vara betydligt snabbare än sina föregångare men nu visar det sig i ett test av versionen med en i7-processor att den lätt blir lite för varm.

Det var i ett test som Slashgear rapporter om man kom upp i riktigt höga temperaturer. I testet körde man Cinebench en programvara som får datorn att jobba hårt. Det visade sig då att processorn kom upp i 90 grader för att vid ett senare tillfälle nå hela 101 grader celsius. Vid detta tillfälle var nästan Macbook Pro’n för varm i botten för att ha i knät. Inte bra Apple, detta får ni göra något åt!

Kingston 2,400MHz HyperX

Ja Kingston’s 2,400MHz HyperX ram-minne är världens snabbaste Intel Certifierade ram-minne. Dessa minnen är något för dig som säker de bästa DDR3-minnena till Core i7. Hastigheten är ju som du förstått 2,4GHz och Kingston lär gå omkring med ett stort leende på läpparna dessa dagar då detta bör öka försäljningen av Kingston 2,400MHz HyperX minnen.

ASUS Eee Keyboard kommer under april

Ja nu är ASUS på väg med sin nya datormodell ASUS Eee Keyboard som är en liten stationär dator som rymms i ett tangentbord. Man kan säga att det är en minidator utan den vanliga skärmen, men den har ändå en skärm, en liten touchskärm på 5 tum som ryms där normalt siffertangenterna är placerade. På denna skärm kan antingen widgets eller nummertangentbord användas.

ASUS Eee Keyboard är utrustad med en INTEL Atom processor och Windows som operativsystem. Priserna sägs hamna mellan $499-$599. som tillval kommer finnas HDMI-utgång och olika storlekar av SSD-hårddiskar.

Shuttle XS35 – En 3,3cm tjock dator

Shuttle XS35 PC är namnet på en ny liten stationär minidator, den är endast 3,3cm tjock och är mindre än de flesta konkurrenter. Minidatorn Shuttle XS35 PC kommer snart att visas på mässan CeBIT 2010 nästa månad.

Prestandan är ganska god, processorn är en Intel Atom D510 processor med en hastighet på 1,6Ghz och den är även utrsutad med NVIDIA ION grafik med ett NVIDIA GT218 grafikkort. Detta gör den kapabel att spela upp HD-video. Fortsätt läsa ”Shuttle XS35 – En 3,3cm tjock dator”