Trådlöst tangentbord med solceller från Logitech

Ja detta tangentbord heter Logitech Wireless Solar Keyboard K750 och drivs av ett mindre inbyggt batteri och solceller, inga kabeltrassel och inga batteribyten, kan det bli bättre?

Tangentbordet är både tunt och elegant, den trådlösa teknik Logitech Wireless Solar Keyboard K750 använder är 2,4 Ghz-teknik. Är du sugen på detta tangentbord kan du hitta lägsta pris på Prisjakt

Ny rysk Hybridbil vid namn Yo

Den nya hybridbilen ska heta Yo och erbjuda dig en så låg bränsleförbrukning som 0,34 liter per mil (67mpg).

Den kommer att drivas av två elektriska motorer tillsammans med en förbränningsmotor, den sägs även komma kosta $14,500 när den rullar ut på St. Petersburgs gator under 2012. Vi vill ju självklart också se Yo på svenska gator, mer hybridbilar till folket!

via (The New York Times)

2011 års modell av Porsche Cayenne

Här kommer lite härliga bilder på 2011 års modell av Porsche Cayenne, den fyrhjulsdrivna sportbilen. Nytt för denna modell är en upphottning som gjort den fräckare och snyggare.

Något annat som också är nytt för nästa års modell är introduktionen av Cayenne S Hybrid, Porsches första hybridbil. Hybridbilen har en 3.0 liters superladdad V6-motor kombinerad med en 47 hästars elmotor vilka tillsammans kan leverera hela 380 hästkrafter. Fortsätt läsa ”2011 års modell av Porsche Cayenne”