Sony MDR-RF4000K trådlösa hörlurar

Sony har nu presenterat sina nya trådlösa hörlurar MDR-RF4000K. De använder sig av en signal som ger dem räckvidd på upp till 30 meter. Det medföljer dessutom ett smidigt och elegant förvaringsfodral som också fungerar som laddare.

Sony MDR-RF4000K är en trådlös hörlur med riktigt snygg design men de ska dessutom vara välljudande med sina 40mm högtalarelement. Med det inbyggda NiMH-batteriet så får hörlurarna cirka 7 timmars batteritid. Skulle batteriet ta slut kan du om du vill använda dig av ett AAA-batteri vilket ger ytterligare cirka 10 timmars batteritid.

Fortsätt läsa ”Sony MDR-RF4000K trådlösa hörlurar”

Kipsch’s Image S4 och S4i

Nu har Kipsch släppt ett par mycket snygga hörlurar vid namn Image S4 och Image S4i. Det som är lite extra smart är de tre knappar och dess iPhone mikrofon.

Hörlurarna är svarta och vita och mycket stilrena.

Priset sägs landa på $99 och det ryktas om att det kanske kommer några fler färgkombinationer men det vet vi inte ännu. De kommer snart gå att få tag i i Apple-butiker. Mer information hittar du på Kipsch´s hemsida.

Koss Porta Pro 25 år

Koss Porta Pro den gamla hörlursklassikern fyller 25 år i år och slår nytt rekord. De har nämligen sålt över 200.000 exemplar i bara Norden.

Koss Porta Pro är en hörlur med bra passform och grymt ljud de är dessutom hopvikbara för att enkelt få plats i fickan.

Priset ligger i dagsläget på från 265 kronor men enda upp till kring 500 kronor.

Vill du läsa mer om dessa lurar eller se vart de kan köpas? Kolla in prisjakt.