Razer Ferox laptop högtalare

Här har du ett par laptop-högtalare från Razer nämligen Razer Ferox vilka riktar sig mot laptop-gamers. Högtalarna är portabla och har inbyggda batterier för upp till 12 timmars spelande, perfekt för ett lan. Högtalarelementen i Razer Ferox är 30mm koniska högtalare. Högtalarna kopplas enkelt in genom en 3,5mm-port.

Priset på Razer Ferox ligger på $60 för ett par högtalare och mer information kan du hitta hos Razer

iPad Case med inbyggt batteri

Detta case från Kensington ger din iPad upp till 5 timmars extra batteritid genom sitt inbyggda 4400mAh LI-PO batteri. Case’et har även ett utfällbart stöd som du i tre olika lägen kan luta din Apple iPad mot.

Kensington PowerBack har även en batterimätare som visar laddningen, en inbyggd usb-port som kan ladda dina andra USB enheter och inbyggda högtalare för bättre och klarare ljud. Kensington PowerBack kostar $85.64 och kan beställas hos Provantage

Små portabla resehögtalare

Här vill vi tipsa om ett par kompakta och smidiga resehögtalare du kan vika ihop. Kanske en bra pryl till stranden för att spela musik från din mp3-spelare, eller mobiltelefon på.

Högtalarna drivs på 2xAAA batterier och ansluts till ljudkällan med en 3,5mm-plug. Du kan köpa dess hos Muji till ett pris på $37,50.

Bang & Olufsen presenterar BeoLab 11

BeoLab 11 är Bang & Olufssens nya bashögtalare (Subwoofer) vilken enligt källor kommer lanseras under mitten av maj. BeoLab 11 har ett mycket annorlunda utseende och ser mer ut som ett konstverk än en bashögtalare.

BeoLab 11 är utrustad med två stycken 6,5-tums högtalare riktade mot varandra och har en effekt på 200w. Bashögtalaren klarar även av att spela lågfrekventa ljud under 300Hz. Färgerna som BeoLab 11 kommer finnas tillgänglig i är Aluminium, Svart, Mörkgrå, Rött, Blått och guld. Priserna startar kring $2000.

Harman Kardon med nya högtalare

Nu har Harman Kardon lanserat sina nya högtalare för våren, HKTS 20 och HKTS 30 är de nya högtalarpaketen på 200W fördelat på 5 kanaler.

Priset på dessa snygga högtalare från Harman Kardon ligger på $799 respektive $899 och du lär inte bli besviken på ljudet.