Asus Vivo Watch

Nu är det dags för Asus all lansera en smart klocka. De kommer strax presentera sin nya Asus Vivo Watch, men de är än så länge ganska återhållsamma med detaljerna kring den.

Asus Vivo Watch ska dock få en batteritid på 10 dagar, vara IP-67 klassad och därmed tåla en del vatten. Den kommer också ha inbyggd pulsmätare och kunna mäta ditt sovmönster.

Vad tror du, är Asus Vivo Watch en smart klocka som faller dig i smaken?

ASUS Eee Box EB1501U och EB1012U

Ja här har vi en mycket liten och kampakt stationär dator som kan stå på skrivbordet eller vid tv´n då den fungerar alledes utmärkt som mediadator. Namnet på denna lilla skönhet är ASUS Eee Box EB1501 och Eee Box EB1012U.

Skillnaden med dessa nya modeller är att de är utrustade med 2 respektive 3 USB 3.0 portar. Båda har en dubbelkärnig Intel Atom 330 processor. De har generellt mycket goda anslutningsmöjligheter med LAN, WiFi, VGA, HDMI, USB 3.0, S/PDIF och eSATA. Lagringskapaciteten är på 250GB och de stödjer 4GB ram, och som operativsystem kan Windows 7 användas.

ASUS Eee Box EB1501 och Eee Box EB1012U lämpar sig mycket väl som mediadatorer.

Asus Cine5, sorroundljud i liten förpackning

Ja med Asus Cine5 kan du få sorroundljud utan att högtalarutrustningen måste ta upp halva rummet. Asus Cine5 har 5 inbyggda högtalare i en ca 40cm bred högtalarenhet som ger dig sorroundljud. Du kan enkelt koppla in denna till din dator eller TV. Effekten på dessa högtalare ligger på 28W och du kan koppla in dina hörlurar i 3,5mm porten.

ASUS nya designrouter

Här kommer den nya designroutern, Asus RT-N56U som är en hemmarouter som inte ser ut som den vanliga bredbandsroutern. RT-N56U klarar av både 2,4GHz och 5GHz banden, fungerar som en printerserver och klarar av 300.000 samtidiga sessioner vilket är vad man kallar ”industriledande”. Det finns två USB 2.0 portar där man kan koppla 3G-modem eller skrivaren.

Asus RT-N56U har även 4 lan-portar med Gigabithastighetsstöd och WiFi a/b/g/n så med denna router får du allt du kan önska plus det snygga utseendet.

ASUS Eee Keyboard kommer under april

Ja nu är ASUS på väg med sin nya datormodell ASUS Eee Keyboard som är en liten stationär dator som rymms i ett tangentbord. Man kan säga att det är en minidator utan den vanliga skärmen, men den har ändå en skärm, en liten touchskärm på 5 tum som ryms där normalt siffertangenterna är placerade. På denna skärm kan antingen widgets eller nummertangentbord användas.

ASUS Eee Keyboard är utrustad med en INTEL Atom processor och Windows som operativsystem. Priserna sägs hamna mellan $499-$599. som tillval kommer finnas HDMI-utgång och olika storlekar av SSD-hårddiskar.