Bilder på Samsung Galaxy S6 läckta

Nu sprids det bilder som påstås vara på nya Samsung Galaxy S6, det som kunde noteras var att det verkar vara en baksida i glas. Det skulle antagligen innebära att man inte kan byta ut baksida, batteri eller sd-kort.

Nu finns det inga garantier för att detta är ”äkta” bilder, men något som är klart är att hypen kring nya Samsung Galaxy S6 är stor.

Har du planer på att köpa en?

samsung-galaxy-s6-xda-leak-2

samsung-galaxy-s6-xda-leak

Läs mer om Samsung Galaxy S6

 

HTC One M9

Bilder på nya HTC One M9 är nu läckra och de ser ju minst sagt fint ut, men det känns som att alla mobiltillverkare hela tiden strävar mot varandra.  Htc one M9 kommer komma i både grått och guld.

HTC-one-M9-grey

Denna smartphone kommer köra Android 5.0 (Lolipop), ha en 5 tums skärm, ha en 8-kärnig processor på 2.0 Ghz, 3gb ramminne en schysst kamera och 32gb lagringsutrymme som r utökningsbart med microSD-kort.

Vad tycker du, är det en telefon för dig?

 

Rykten kring nya Samsung Galaxy S6

Samsung kommer den 1:a mars presentera en ny smartphone, antagligen en Samsung Galaxy S6. Men de är medvetet lite kryptiska för att skapa mystik och spänning kring det hela.

I videon ovan får vi höra att ”borders will disappear” och ”metals will flow”. Det vill säg att ramar kommer försvinna och att metallerna ska flöda. Kan det vara så att nya Samsung Galaxy S6 kommer var ramlös och av metall? Vad tror du om ny Samsung Galaxy S6?

Här finner du mer information om Samsung Galaxy S6

Apple siktar på att bygga elbilar till år 2020

Apple Elbil Rykte

En anonym rapport indikerar att Apple har för avsikt att börja tillverka elbilar inom 5 år. Det baseras egentligen på rekryteringar Apple har gjort där de anställt tidigare anställda hos bland annat Tesla.

Enligt de rykten kring Apple som baseras på Anonyma källor finns en stor grupp som arbetar med utvecklingen av elbilen, men Apple är sedan tidigare kända för att skrota utvecklingsprogram om de inte verkar lovande.

Om detta går från att vara ett rykte till att bli en sanning återstår att se. Svaren sitter nog Apple själva på. Hur tror du det slutar?