PadRacer ett spel för dig med iPad och iPhone

Vi vet att läsplattan Apple iPad inte kommit till Sverige ännu men vi vill ändå skriva om den då den är omåttligt populär.

Här har vi en App för din iPhone och iPad som låter flera spelare möta varandra i ett bilspel. Du använder din iPhone som handkontroll och en iPad som bildskärm. Namnet på appen är PadRacer och finns redan nu att öadda ner i Appstore, priset ligger på $4,99.

Fortsätt läsa ”PadRacer ett spel för dig med iPad och iPhone”

Smart mugg visar temperaturen på drickat

Vi på MinPryl.se älskar annorlunda och smarta prylar och när vi fick syn på denna kände vi genast ett ha-begär. Denna mugg från Artlebedev har nämligen en liten bild som som beskriver hur varm vätskan i muggen är. Så fort det blir varmare än 36 grader så börjar den lilla batterimätaren att fyllas.

Priset på denna roliga pryl ligger på $19 och kan köpas hos Artlebedev.

Macbook Pro med i7 blir varmare än någonsin

De nya versionerna av Apple Macbook Pro med Intel i5 och i7 processorerna har ju visat sig vara betydligt snabbare än sina föregångare men nu visar det sig i ett test av versionen med en i7-processor att den lätt blir lite för varm.

Det var i ett test som Slashgear rapporter om man kom upp i riktigt höga temperaturer. I testet körde man Cinebench en programvara som får datorn att jobba hårt. Det visade sig då att processorn kom upp i 90 grader för att vid ett senare tillfälle nå hela 101 grader celsius. Vid detta tillfälle var nästan Macbook Pro’n för varm i botten för att ha i knät. Inte bra Apple, detta får ni göra något åt!

Här kommer Nokia N8

Denna nyhet är Nokias första lur med Symbian 3, men det är inte den enda nyheten, Nokia N8 kommer dessutom utrustas med en 12 megapixels kamera med Xenon-blixt och Carl Zeiss-optik. Du ska spela in video med HD-kvalité och skärmen är på hela 3,5 tum.

Nokia N8 är också utrustad med HDMI-ut och har ett lagringsutrymme på hela 16GB vilket är utbyggbart genom dess microSD kortplats. Telefonen landar i butiker under det tredje kvartalet och priset sägs bli $370.

Fortsätt läsa ”Här kommer Nokia N8”

Liten och bärbar vinylspelare

Crosley Radio har här en liten remdriven vinylspelare som kan spela upp dina gamla LP-plattor. Spelaren kan spela upp i  både 33rpm och 45rpm. Det medföljer en programvara för enkel avspelning till datorn där du kan digitalisera och redigera dina gamla plattor. Priset ligger på $149,95 och kan köpas hos Crosley Radio.

Bang & Olufsen presenterar BeoLab 11

BeoLab 11 är Bang & Olufssens nya bashögtalare (Subwoofer) vilken enligt källor kommer lanseras under mitten av maj. BeoLab 11 har ett mycket annorlunda utseende och ser mer ut som ett konstverk än en bashögtalare.

BeoLab 11 är utrustad med två stycken 6,5-tums högtalare riktade mot varandra och har en effekt på 200w. Bashögtalaren klarar även av att spela lågfrekventa ljud under 300Hz. Färgerna som BeoLab 11 kommer finnas tillgänglig i är Aluminium, Svart, Mörkgrå, Rött, Blått och guld. Priserna startar kring $2000.

House inspelat med Canon 5D Mark II

Ja ni läste rätt, nu har man spelat in ett helt avsnitt av serien House med Canons nya systemkamera Canon 5D Mark II för att visa på att den är kapabel av att spela in video i hög kvalitet.

Regissören Greg Yaitanes har dessutom delat med sig av sina erfarenheter och svarat på frågor på Twitter, besök gärna hans twittersida.